CROWDFUNDING: Vast - The Mysterious Manor, Heroes of Land, Air & Sea - Pestilence, Nemesis (LP)...

Autor: D@R | 31.5.2018 | 3

Na začátek malé upozornění na velkou událost, kterou je určitě spuštění pledge manageru pro již úspěšně skončenou kampaň na Nemesis od Awaken Realms, kde je možné v rámci tzv. late pledge, ještě hru získat za KS cenu. Co všechno za své peníze můžete očekávat asi nejlépe zjistíte ze stránek původní kampaně na KS

Heroes of Land, Air & Sea: Pestilence + HLAS 2nd Printing

Spolu s novým rozšířením, které umožňuje hrát až v 7 hráčích a přináší do hry dva nové národy, vychazí nyní znovu i základní box pro 1-4 hráče a také první rozšíření umožňující hru v 5-6 hráčích. Pokud hru neznáte, jedná se o 4X realtimeovou strategii, kde budováním a vylepšováním své základny pomocí posbíraných surovin postupně získáváte do hry nové silnější jednotky. A to se to pak valčí panečku! Stejnou myšlenku se věrni počítačové předloze před pár lety pokusili, ale asi trochu méně úspěšně, převést na herní stůl i tvůrci Might & Magic Heroes.

Heroes of Land, Air & Sea: Pestilence + HLAS 2nd Printing -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Vast: The Mysterious Manor

Hra Vast: The Crystal Caverns má nyní sestru. Zůstala asymetrická hra, ale změnily se některé mechanismy a hlavně postavy. Ve hře pro 1-5 hráčů nyní najdete paladina, který má za úkol zabít pavouka, jenž se snaží nabrat sílu a uniknout pryč z panství; hordu kostlivců, kteří jdou po krku naopak paladinovi; pána panství, který všem klade do cesty pasti; a na konec kouzelníka, jemuž jde o to, připravit ostatní o rozum. Pěkná partička, nemyslíte? :-)

Vast: The Mysterious Manor -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Goblivion - A Solo/Co-Op Castle Siege Card Game

Menší kooperativní deckbuildingová hra pro 1-2 hráče, ve které budete čelit vlnám goblinů útočících na váš hrad. Základem je proto dobře se na blížící útok připravit, tedy poskytnout svým jednotkám potřebný trénink.

Goblivion - A Solo/Co-Op Castle Siege Card Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Infected: The Carrier (An expansion and 2nd printing)

Rozšíření a nového vydání se dočkala i párty karetní hra Infected, kterou si lze zahrát v 5-6 hráčích a se dvěma balíčky dokonce v 7-12 hráčích. Rozšíření posiluje schopnosti temné strany, která se snaží nakazit ostatní, ale zároveň přináší i nové postavy hrdinů se speciálními schopnostmi, aby měli šanci nákaze úspěšně čelit.

Infected: The Carrier (An expansion and 2nd printing) -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Doomsday Bots!

Zaujalo mě steampunkové téma v této malé hře pro 2-4 hráče. Jsou to vlastně takové závody robotů, které si předem postavíte z dříve nadraftovaných karet. Během závodu budou boti čelit různým nástrahám a někdy je to bude stát drahocené součástky. Naštěstí je možné ukrást vybavení i z jiného robota :-) Můžete být na sebe samozřejmě i milí a navzájem si pomáhat. Cíl je však vždy stejný, vyšplhat až na vrchol věže, zneškodnit závěrečného bosse, získat jeho vybavení a dostat se bezpečně zase pryč. Vítěz bere vše.

Doomsday Bots! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Rush in the Forest: Three Little Pigs

A na závěr vám povím pohádku o třech malých prasátkách... :-) V rodinné hře pro 2-4 hráčů, kde hrajete buď za jedno ze tří prasátek nebo za zlého vlka, je cílem prasátek postavit co nejrychle svůj dům z vybraných surovin, zatímco vlk chodí okolo a boří a boří. Jednoduchý a dětem dobře známý námět, spolu s kvalitním zpracováním a příjemným designem, by mohl na prcky fungovat, co říkáte?

 

Rush in the Forest: Three Little Pigs -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

silny mesíc
tohle asi bude drahý měsíc.

1.6.2018 08:01:20

Vybíráme z Bazaru

Kronika zločinu: 2400
Kronika zločinu: 2400
Akt. cena: 410 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas