CROWDFUNDING: Vanguard of War, Zombie World, Trogdor, Thunderstone Quest, Atlantis-Island of Gods...

Autor: D@R | 20.7.2018 | 5

ATLANTIS: Island of Gods

V kampani nejde jen o tuto malou hru pro 1-4 hráče, kde stavíte chrámy rozličným bohům, ale můžete získat také již dříve vydané hry - Martians: A Story of CivilizationCthulhu: Rise of CultsThe Lord of the Ice Garden a Achaia

ATLANTIS: Island of Gods -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Thunderstone Quest Back to the Dungeon from AEG

Před rokem proběhla kampaň na nové vydání deckbuildingové legendy Thunderstone Quest určené pro 2-4 hráče. Nyní se autoři vrací na KS, aby představili rozšíření Barricades Mode, které umožňuje hrát původní hru solo nebo kooperativně. V kampani samozřejmě i pledge se základní hrou, a to včetně všech strech goals z předchozí kampaně. Hra není za hubičku, na druhou stranu, počítáno včetně nového (již šestého) dobrodružství, obsahuje cca 1600 karet a stovky žetonů. 

Thunderstone Quest Back to the Dungeon from AEG -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Trogdor!! The Board Game

Adaptace svérázné počítačové hry do deskoherní podoby. Hra je určena pro 2-6 hráčů, kteří společně usilují o to, aby se drakovi Trogdorovi podařilo maximálně zpustošit zem, tzn. spálit vše na troud. Hra více než mechanikou zaujme asi nezaměnitelnou grafickou podobou.

Trogdor!! The Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Zombie World: A Card-Based Tabletop RPG of Zombie Horror

Pokud vám nevadí angličtina a máte rádi hry, kde se objevují hrody nemrtvých, koukněte na tuto karetní zombie RPG hru pro 2-8 hráčů. Mě dost zaujala jednoduchou přehlednou grafikou.

Zombie World: A Card-Based Tabletop RPG of Zombie Horror -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Vanguard of War - Tower Defense boardgame with zombies!

Že už jsme tu dlouho neměli kampaň na hru s desítkami figurek? Nesouhlasím, ale máme tu další :-) A jsou to... počkej si... znovu zombíci. Poslední útočište v rozvalinách města skýtá kostel, který musíte uchránit stůj co stůj, jinak je po vás. Odevšad se na vás ale valí vlny démonů. Zkusit přežít můžete ve skupině 1-6 hráčů. Nové rozšíření Heroes vs Zombies pro hru Vanguard of War přináší 22 neokoukaných miniatur. V kampani lze kromě základní hry dokoupit i množství dalších add-ons.

Vanguard of War - Tower Defense boardgame with zombies! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Taky jste si všimli, že v úterý se vždycky rozběhne spousta nových kampaní? Kvůli nedostatku času, jsem z přehledu vypustil několik menších projektů. Pokud budete mít pocit, že by stály za zmínku, neváhejte je uvést v komentářích, moc díky.

Btw. psal jsem v týdnu správcům ZH, že mi mezi novinkami trochu schází pravidelné informace a pozvánky na větší festivaly a deskoherní akce. Nedávno třeba proběhl Festival fantazie v Chotěboři (byl jsem se tam na skok mrknout) a teď bude v termínu 19.–22. 7. 2018 GameCon v Pardubicích.
Našel by se mezi čtenáři někdo, kdo by doplnil redaktorský tým ZH a vzal si příspěvky tohoto typu na starost? Peníze za to nejsou, slíbit mohu jen čest a slávu :-D V případě zájmu napište do komentáře nebo mě kontaktujte prostřednictvím PM, či se obraťte na uživatele Wolfsen.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Akce
Abych upřesnil informace, které poskytl D@R.

1) Neexistuje žádný redaktorský tým. Každý uživatel ZH může napsat novinku pomocí tlačítka „Přidat novinku“, podobně jako může napsat popis ke hře, nahrát fotky nebo soubory... Nezískává tím žádné výsadní postavení v týmu ZH, ani žádné administrátorská práva. Pouze případnou pozornost a vděk komunity (a adminského týmu), pokud svou činnost dělá pravidelně.

2) Pokud napíšete reportáž z akce, ideálně doplněnou fotografiemi, budu jen a jen rád. Krásnou reportáž napsal např. Addam o loňských Osadnících Evropy: https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/osadnici-chorvatsko-2017-4218/
Byť bych raději, kdybyste reportáž napsali dříve než 4 měsíce po akci ;-)

3) Co se týče samotného informování o akcích. Pro strohé info akce se koná tehdy a tehdy, tam a tam, více informací naleznete na webu... slouží Kalendář akcí. Novinku tohoto rázu zamítnu (toto platí za normálního stavu, v současnosti, kdy je Kalendář akcí dočasně mimo provoz, mohu být shovívější), protože je zbytečné mít informaci na webu dvakrát. V kalendáři akcí je zobrazena přehledně a snáze dohledatelně než ve vláknu novinek. Ostatní novinky se také kvůli těmto - podle mě - zbytečným článkům propadnou hlouběji.
Další vyjímku z toho pravidla má třeba ZatroCon, ale i tak zpráva o něm obsahuje velké množství informací: https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/zatrocon-2018-4303/

4) Pokud chcete pro svoji akci viditelnější reklamu, buď si zaplaťte banner, ceny sice nejsou veřejné, ale jistě vám vyjdeme vstříc. Anebo se v novince pořádně rozepište, nemusíte rozepisovat program hodinu po hodině, ale minimálně třeba informace, že budou turnaje v tom a v tom, že na místě bude úniková hra naživo, že je to akce pouze pro předem přihlášené, kolik stojí vstupné atd. (samozřejmě pokud se to na vaši akci vztahuje) by tam měly být.
Dále připomínám všem, kdo chtějí sdílet link na svůj web (nebo profil na sociální síti), že podmínkou zveřejnění linku je zpětný link z webu na ZH. Zatrolené hry nejsou rozcestník ani webový vyhledavač!
Přiživování se na práci stovek uživatelů, kteří ve svém volném čase bez nároku na honorář tvoří obsah Zatrolených her (o administrátorském týmu ZH ani nemluvě) a lákají tím na tento web další tisíce osob, bez jakékoli protislužby ZH vnímáme jako vysoce neetické.


-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

20.7.2018 13:45:09

Vybíráme z Bazaru

Tzolk'in - CZ (Mindok) Nová/Nehraná
Tzolk'in - CZ (Mindok) Nová/Nehraná
Akt. cena: 22 €
Končí za: 9 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas