CROWDFUNDING: The Binding of Isaac, Combo Fighter, The Grid, Wreck Raiders...

Autor: D@R | 29.6.2018 | 2

Galactic Scoundrels

Abyste si tuhle karetní hru pro 3-5 hráčů jaksepatří užili, budete potřebovat výbornou znalost angličtiny, zájem o sci-fi téma, umět základy pokeru a nemít problém lhát. Úkolem je získat zakázku pro vaši posádku vesmírných mizerů a dokázat ji splnit přes obtíže, které vám do cesty přivedou spoluhráči. Co karta, to malá část příběhu, který zažijete.

Galactic Scoundrels - A space-western storytelling card game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Wreck Raiders

Nenáročná hra pro 2-4 hráče, kteří na dně oceánu budou pátrat po pokladech ve vracích lodí a jako bonus si ještě nachytají pár pěkných rybiček do mořského akvária :-) Jedná se o hezky barevný dice placement s trochou strategie, která ale neodradí ani příležitostné hráče.

Wreck Raiders -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Grid: AI Awakens

Karetní hra Android: Netrunner je moje oblíbená, líbí se mi jak mechanikou tak žánrově. A právě příbuzné téma mě zaujalo na této semi kooperativní hře pro 2-4 hráče. Jde vlastně o areakontrol, ve kterém ale nebojujete jen mezi hráči, ale do hry zároveň promlouvá i automat v podobě umělé inteligence. Hráči tedy nemohou sledovat jen osobní cíle, musí čelit i kolektivní hrozbě.

The Grid: AI Awakens -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Combo Fighter

Karetní bojová hra pro 2-4 hráče s módem 1 proti 1, 2 proti 2 nebo všichni proti všem. Jakmile se vám podaří útok, můžete s pomocí dalších karet tvořit komba a decimovat tak své soupeře. Ale pozor, váš balíček karet zároveň představuje i vaše zdraví, takže je potřeba karty hrát rozumně a nevyházet si je zbůhdarma. V kampani varianta obsahující až osm postav hrdinů. Přemýšlím, že by to nemusel být špatný filler, co myslíte?   

Combo Fighter -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Farlight: Mission Critical

Zatímco ve hře Galaxy Trucker stavíte kosmickou loď s dílků, které nacházíte v hromadě jiných, a kdo dřív přijde, ten dřív mele, tady si můžete rozmyslet, jakou část lodi budete pro splnění misí potřebovat. Problém je, že stejnou možnost mají i ostatní, takže ho nakonec dostane ten, kdo dá nejvíc. Základem je tedy dražba, které se může zůčatnit 2-5 hráčů.

Farlight: Mission Critical -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Binding of Isaac: Four Souls

Přemýšlím, čím si tahle karetní hra zasloužila takovou pozornost. Nemyslí si snad všichni ti backeři, že hra má něco společného s Isaacem Childresem (Gloomhaven)? Je fakt, že získat 400 karet za $35 není špatný kup. Nebo že by je uchvátila grafika? Herně se nejedná o žádnou revoluci, vezmete si kartu, zahrajete kartu, bojujete s monstrem nebo nakoupíte item. Kdo vytluče z bosse čtvrtou duši vyhrál. Na stránkách kampaně není ani jedna video recenze, žádné playthrough. Tak já nevím, co mi uniká?

The Binding of Isaac: Four Souls -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Pro autora
The Binding Of Isaac je dost populární a oceňovaná indie hra na PC (i na další platformy, hrál sem to na PS4, ale osobně mě to vůbec nechytlo, tyhle retro hry mě nechávají chladným).

Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

29.6.2018 20:52:46

Vybíráme z Bazaru

Na prodej
Na prodej
Akt. cena: 120 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas