CROWDFUNDING: Solomon Kane

Autor: D@R | 13.6.2018 | 0

Chvilku se mi zdálo, že tento týden nemám o čem psát. No, dnes je vše jinak, začala další kampaň od Mythic Games, kteří vydali Joan of Arc. Dá se čekat, že to bude stejně obří? To teda ano, a zároveň je kampaň označena jako Kickstarter Exclusive.

Solomon Kane

Je kooperativní hra s příběhovou linkou pro 1-4 hráče. Kampaň bude nejspíš monstrózní, protože již během několika prvních hodin podporu přislíbili tisíce backerů. Dá se předpokládat, že bude odemčeno velké množství stretch goals. Pro všechny je připravena jen jedna pledge, ale první backeři získají navíc menší rozšíření. Nicméně, opravdu tahle hra stojí za to? Není to jen spousta krásných miniatur ve hře s průměrnou mechanikou? Jaký je váš názor?

Solomon Kane -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Víc už toho dnes nestihnu, zajímavých kampaní se objevilo více, ale než bych je popsal mohli byste prošvihnout Early Bird pledge ;-) Vrátím se k nim v dalším příspěvku.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

D@R

24 hodin
Zatímco článek čekal na schválení je EB fuč, bohužel formát ZH není na rychlou výměnu informací stavěný, podpořil bych vznik samostatné sekce nebo FB kanálu (veřejné skupiny) věnované KS kampaním

13.6.2018 22:22:51

Stojí za to?
Na to se snažím přijít, ale zatím kampaň letí šíleným krokem a já nemám čas si pročíst systém...asi jsem i špatně pochopil herní systém. Myslel jsem, že se hraje za Solomona, ale ono se hraje asi za ty miniatury ctností :-) no uvidíme, co se z toho vyklube...zatím kampaň letí na povedenou grafiku a miniatury

14.6.2018 00:16:41

D@R - Getaway Driver
Uznávám, že momentálně jsou novinky na Kickstarteru poněkud slabší, ale je velkou chybou opomíjet kampaň na hru Getaway Driver. Jedná se o originální asymetrickou hru pro dva hráče (ale autor dle svých slov zvažuje i sólo variantu, případně i varianty pro více hráčů), která má herní dobu 30-45 minut, nejspíš i hodně solidní znovuhratelnost, stojí pouhých 24 dolarů a vejde se do krabičky o velikosti série Malých velkých her. Ale není v to fantasy a chybí v tom plast, takže to asi nestojí za zmínku.

A pokud by někoho zajímalo, o co ve hře jde, tak jeden hráč se v roli zloděje snaží ujet z města a druhý hraje za policejní jednotky a snaží se mu v tom zabránit. Hráč hrající za policii průběžně staví město, takže to nikdy nebude stejné. Obě strany můžou navíc využívat pár možností, které druhá strana pochopitelně nemá. Za policii můžete využívat zátarasy, policejní motorku nebo třeba helikoptéru. Za zloděje pak můžete použít skokánek, průjezd úzkou uličkou nebo otočku přes ruční brzdu. Pokud jste v mládí na PS1 hráli Drivera nebo The Italian Job, je pro vás tahle hra zkrátka povinností.

---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.

14.6.2018 05:48:18

D@R

MalcolmReynolds
Jj, určitě dobrý tip. Od pondělí pár kampaní přibylo ale bohužel nestíhám. Bylo by prima, kdyby nás o KS psalo víc. Když nemám čas, nikdo to za mě nevezme a to je škoda :-(

A přitom je to jednoduché, stačí kliknout na Přidat novinku na úvodní stránce, napsat text a poslat ke schválení. Obrázky vkládám z přehledu na KS a banner je ze serveru kicktraq.com. Zdejší admini jsou vstřícní a začínajícím přispěvatelům ochotně vše potřebné vysvětlí. Však já před pár měsíci začínal úplně stejně, od nuly.

14.6.2018 06:47:13

D@R

Efemeris
Na pohled velmi přitažlivá převahová strategie. Early Bird ještě k mání.
https://www.kickstarter.com/projects/dtdagames/efemeris-celestial-domination

14.6.2018 09:24:24

Vybíráme z Bazaru

Hadara CZ (Mindok)
Hadara CZ (Mindok)
Akt. cena: 5 €
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas