CROWDFUNDING: SINS z Kickstarteru zdarma na vyzkoušení

Autor: Skubin | 5.1.2020 | 0

Před nedávnem proběhla úspěšná Kickstarterová kampaň na hru SINS.

Jedná se o jednoduchý deckbuildingový filler s dark fantasy grafikou a tematicky odkazuje na 7 smrtelných hříchů. Autory jsou Jacob Lindborg, který pracuje jako designér například pro Lego, Coca-colu a Dreamworks, a Joachim Christoffersen. Ilustrace zhotovil Darryl Petrucci.

Hráč ve svém tahu může postupně vyložit libovolný počet karet z ruky, což může spustit řadu efektů. Ty mohou být vyvolány nejen samotným vyložením, ale také odhozením, odhalením nebo zničením karty. Poté může nakupovat nové karty z dynamické nabídky (typu Ascension nebo Star Realms) a/nebo rozdávat karty zoufalství soupeřům. Hra končí na konci kola, kdy jeden z hráčů získá sedmou kartu zoufalství a vítězí hráč, který má ve svých kratách zoufalství nejméně slabin.

Hra je dostupná ve 3 verzích, které jsou hratelné samostatně a liší se 14 kartami navíc. Jedna sada umožňuje hru ve dvou hráčích, ale sady se dají také libovolně kombinovat, díky čemuž se zvyšuje počet hráčů až na 6. Hra také obsahuje solitérní variantu. Autoři v kampani také zveřejnili ke stažení betaverzi společného základu hry i s pravidly jako „print 'n' play“ (PnP).

Kampaň skončila 31. 12. 2019, avšak v dohledné době by měly být otevřeny late pledge, které nabídnou i veškerý KS exkluzivní obsah, možná ale za odlišnou cenu, než za jakou byly nabízeny v samotné kampani. Jednou z možností pledgeů je také finální a plná PnP verze hry.

Stránky kampaně na Kickstarteru

Kampaň skončila 31. 12. 2019, termín otevření Late pledge neznámý

Ořezaná PnP betaverze hry zdarma ke stažení

Betaverze pravidel zdarma ke stažení

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Warhammer Underworlds - Beastgrave
Warhammer Underworlds - Beastgrave
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas