CROWDFUNDING: One Night Ultimate Super Villains, Terrors of London, Limbo-Eternal War...

Autor: D@R | 13.8.2018 | 2

DUNGEON DEGENERATES: MEAN STREETS EXPANSION BOX

Nedávno proběhla kampaň na druhé vydání hry Dungeon Degenerates: Hand of Doom a už tu k ní máme samostatné rozšíření. Přináší nové hrdiny, nepřátele, odměny a dva další scénáře. V kampani lze vybrat i pledge se základní hrou.

DUNGEON DEGENERATES: MEAN STREETS EXPANSION BOX -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Super Camelot

Dobrodružná hra pro 2-4 hráče (s rozšířením až pro 6) v grafice starých videoher a 3D stromy. Jednoduchá pravidla dělají hru přístupnou i pro rodinné hraní, ale mějte na paměti, že se nejedná o kooperativku, nýbrž o závod, kdo jako první dokáže získat Svatý grál nebo alespoň nejvíce pokladů.  

Super Camelot -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Pozn. red.: než byl článek schválen, byl projekt zrušen.


Simulation Theory Boardgame

Vícemenéně abstraktní karetní hra pro 1-6 hráčů. Nabízí jak hru v jednoduchém módu, kde je více prostoru pro náhodu, tak hru s připraveným scénářem a nakonec vysoce strategickou variantu. Kvalita videí v kampani není nejlepší, ale možná vás to přeci jen neodradí a rozhodnete se projekt podpořit.

Simulation Theory Boardgame -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Limbo: Eternal War

Skirmishovka pro 2-4 hráče s parádními miniaturami. Co dělá hru trochu odlišnou od jiných je systém karet osudu. Těmi můžete během hry vyvolat speciální efekt, ale zaplacená hodnota seslání přejde v následujícím kole na druhého hráče. Tímto mechanismem se hra pěkně vyvažuje a správné načasování pro zahrání karty tak bude velice důležité.

Limbo: Eternal War -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Project Mars: Moving Forward

Malé rozšíření ke karetní hře pro 2-4 hráče a reedice základní hry Project Mars. Ještě před tím, než se korporace budou moci pustit do úprav planety jako v Mars: Teraformace, musí dostat na oběžnou dráhu Země všechny potřebné moduly pro sestavení vesmírné stanice. Rozšíření přináší zhruba dva tucty nových karet.

Project Mars: Moving Forward -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Fairy God Plumber

Paměťová hra pro 2-4 hráče. Je to vlastně karetní Pexeso, kde nehledáte stejné dva obrázky, ale dvojici tvoří vždy nějaký tvoreček a jeho hovínko. Třeba to, co dělá jednorožec je pěkně duhové. Naopak zahradní trpaslík kadí zásadně do květináčku a taková mořská pana...no však se podívejte sami.

Stránky kampaně na Kickstarteru


Terrors of London

Karetní bitva na způsob Star Realms pro 2 hráče. Tématicky je hra zasazená do ulic středověkého Londýna, kde proti sobě stojí armády složené z bojovníků čtyř různých frakcí. Do balíčku si vybíráte postavy tak, aby vám umožnily tvořit komba, kterými znásobíte jejich útok. V ruce se vám tedy mohou sejít naráz karty smrtelníků, duchů, nemrtvých i bestií. A na pořadí v jakém je vyložíte, bude záviset, kolik zranění utrpí váš protivník.

Terrors of London -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Hero: Tales of the Tomes

Hezky malovaná karetní hra pro 2-5 hráčů, kteří si půjdou doslova po krku, vyhrává totiž poslední přeživší. Během hry budete získávat zůzné vybavení a můžete se také pokusit splnit některý z vyložených úkolů, což pomůže vaší postavě rychleji přejít na další úroveň, vyšší level znamená mocnější zbraně a tedy i větší šanci na eliminaci soupeřů.

Hero: Tales of the Tomes -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru 


Build A Cure: The Bunker

Kooperativka pro 1-6 hráčů, kde podobně jako ve hře Pandemic čelíte ohrožení zákeřných nemocí. Ohniskem nákazy je protiatomový kryt, ve kterém se ukrýváte před jadernou explozí tam venku. Není tedy úniku. Musíte vyvinout protilátky a účinné léky. Z karet představuící základní chemické prvky se snažíte vytvořit požadované chemické sloučeniny. Avšak zdroje chemikálií jsou omezené, a vy budete muset velice dobře spolupracovat, aby se vám povedlo v bunkru přežít. 

 

Build A Cure: The Bunker -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


The Curse of Misfortune Lane

Karetní hra pro 2-5 hráčů, kde jeden představuje tajemné monstrum ohrožující okolí, zatímco ostatní se snaží toto zlo přemoci a nadobro osvobodit město od zlé kletby. Aby se jim to podařilo, musí zjistit, kde se zvíře ukrývá a najít zbraně, které by mohli netvora zneškodnit. Jednoduchý push-your-luck koncept v kombinaci s artworkem jako z animáku dělá ze hry ideálního adepta na rodinnou zábavu.

The Curse of Misfortune Lane -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


One Night Ultimate Super Villains

Proč si hrát na vlkodlaka, když se můžete vžít do role superpadoucha. Variace na téma Ultimate Werewolf pokračuje. Párty hra na skryté identity pro až 16 hráčů. Kdo je hrdina, a kdo padouch? Ukažme si na něj!  

One Night Ultimate Super Villains -- Kicktraq Mini

Stránka kampaně na Kickstarteru


HyGround 3D Printable Tabletop Gaming Terrain

Pokud máte přístup k 3D tiskárně, možná by vás mohla zajímat kampaň na projekt, kde je možné získat podkladové soubory pro tisk hexových nebo čtvercových dílů terénu, které se dají na sebe různě vrstvit, což umožňuje vymodelovat trojrozměrný hrací plán pro nejednu RPG ale i deskovou hru.

HyGround 3D Printable Tabletop Gaming Terrain -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Limbo
Silně uvažuji že si vezmu jen nějaké figurky na malování.

14.8.2018 17:38:21

Vybíráme z Bazaru

Lord of the Rings: Over Hill and Under Hill-Hobbit
Lord of the Rings: Over Hill and Under Hill-Hobbit
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas