CROWDFUNDING: Obchoďák – nová deskovka na Donio

Autor: Obchoďák Deskovka | 9.4.2024 | 2

Studentky multimédií vydávají svou novou hru zaměřenou na krátkodobou paměť.

Právě jste obdrželi zprávu s nákupním seznamem, váš mobil hlásí poslední procenta baterky a obchoďák má těsně před zavíračkou. Zvládnete si zapamatovat všechny položky nákupního seznamu a nakoupit dřív, než obchoďák zavře?

Obchoďák je nová deskovka, která se zaměřuje na procvičení krátkodobé paměti a spojení lidí v reálném světě místo toho online. Hru lze získat přes crowdfunding na Donio – a kromě pořízení hry pro sebe můžete přispět i na dobročinnost formou zakoupení hry pro dětský domov.

Jak hra funguje

Vaším úkolem je zapamatovat si 9 položek z nákupního seznamu, který vám přišel těsně před vybitím mobilu esemeskou, a vydat se do uliček obchoďáku. 

V každém kole hodí kostkou jeden hráč a číslo, které padne, určí všem hráčům v daném kole počet políček, o které se mají pohnout. Hráč, který zrovna háže, má v daném kole navíc jednu výhodu podle čísla, které na kostce padlo.

Pokud vaše krátkodobá paměť v průběhu hry selhala, v obchoďáku jsou k dispozici nabíječky, které vám umožní přečíst si zprávu na dalších 10 sekund.

Poté, co hráči nakoupí, musí projít pokladnou a opustit obchoďák. Hra končí v momentě, kdy ve hře zbývá poslední hráč. Poté si všichni podle seznamů spočítají body za správně nakoupené položky. Vítězem se stává hráč s nejvíce body.

Základní info:

  • kompetitivní hra,
  • počet hráčů: 2–4,
  • věk: od 8–10 let (hra vyžaduje čtenářské schopnosti),
  • doba hraní: 25 minut,
  • základní příspěvek na Donio: 500 Kč.

Stránky kampaně na Donio

Kampaň končí 6. 7. 2024

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Detective: City of Angels (ENG) ALL-IN Expansions
Detective: City of Angels (ENG) ALL-IN Expansions
Akt. cena: 4400 Kč
Končí za: 10 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas