CROWDFUNDING: Funky Business Praha

Autor: 1a2a3a4 | 3.11.2020 | 0

Na českém crowdfundingovém serveru HitHit.cz dnes, 3. 11., odstartovala kampaň na autorskou českou hru Funky Business Praha, za kterou stojí autor Anton Drugov a firma Funky Business s.r.o.

Jak uvádí autor hry jedná se o „moderní dynamický business simulátor s prvky kooperativních žánrů, strategie a humoru“. Herním plánem je mapa Prahy.

Kolem mapy jsou rozloženy karty s hracími políčky, po kterých se pohybují figurky, což zaručuje pro každou hru rozdílné rozložení herních polí a tak i celého herního plánu. Během každého kola se obrací karta z balíčku Masmédia (taková speciální pravidla či omezením pro dané kolo), odkud se dozvíte, co se děje v Praze. Může to být zavedení EET, dotace pro určitý druh podnikání, výstavba nového OC atd. Díky tomu se hra mění s každým kolem, vždy musíte být ve střehu, jako v reálném současném podnikání.

Ve hře se setkáte se 31 reálnými společnostmi. S každou z nich autor uzavřel oficiální smlouvu. A tak si ve hře můžete kupovat a vést takové společnosti jako ŠKODA, Avast, České dráhy, Blažek, Koh-i-noor, Lokál, CZC.cz, Liftago... a umisťovat je kdekoliv v Praze.

Kromě samotných hráčů se hry účastní ještě jedna strana – Zahraniční investor, který se rozvíjí a získává na síle souběžně s hráčí a snaží se získat Prahu pro sebe pomocí manipulací a tím, že využívá pochybení hráčů. Existují tři způsoby, jak hru vyhrát.

Hru můžete získat za příspěvek 780 Kč + 60 Kč poštovného. Možný je osobní odběr v Praze. K dispozici jsou také balíčky více kopií nebo voděodolné provedení.

 Stránky kampaně na HitHitu

Kampaň končí 17. 12. 2020

Sdílet s přáteli:

Komentáře

:+)
Tak to je mazec .

3.11.2020 20:31:39

Vybíráme z Bazaru

Fantastic Park
Fantastic Park
Akt. cena: 155 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas