CROWDFUNDING: Escape Plan, Knock-Out!, Era of Kingdoms, The Grand Museum of Art...

Autor: D@R | 24.7.2018 | 7

Escape Plan by Vital Lacerda with artwork by Ian O'Toole

Tohoto portugalského autora můžete znát třeba díky hře Vinhos, která následně vyšla i v Deluxe edici. I tentokrát se přidrží svého „kopyta“ a přináší workerplacement hru, avšak na méně seriózní téma. Ocitáte se v roli zločinců, kterým je policie v patách a vy musíte co nejrychleji vypadnout z města, ve kterém začíná být po čertech horko. Cestou je ale ještě potřeba posbírat prachy, které jste investovali do svých kšeftíčků po městě. Vyhrává hráč s největší hotovostí a bez klepet na rukách. Prchat může 1-5 hráčů.

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Knock-Out! Global Smackdown

V malé aréně je prostor pro bitku 2-6 hráčů. Každý z nich se bude snažit svými nezvyklými útoky co nejvíce zaujmout publikum a získat tak maximum bodů. Nečekejte velkou strategii, hra si očividně bere za cíl spíš pobavit.

Knock-Out! Global Smackdown -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Era of Kingdoms

Karetní hra pro 1-4 hráče. Jednoduchá pravidla dělají hru přístupnou každému, kdo má rád resource management. Svoje království (3x3 pole) budujete nejdříve ze základních karet, které ale lze dál vylepšovat, čímž získáváte další suroviny na stavění nákladnějších staveb. Pomohou i karty osobností resp. povolání. Vyhrává hráč s největším množstvím výtězných bodů.

Era of Kingdoms -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Grand Museum of Art

Maličko edukativní hra pro 2-4 hráče, kde se ocitnete v roli ředitele muzea, který udělá cokoliv (někteří se nezastaví dokonce ani před hanebnou krádeží), jen aby nabídl návštěvníkům tu nejlepší expozici výtvarného umění. Dejte si proto pozor a svá díla dobře pojistěte, nadbytečná vyměňujte a posbírejte nejhodnotnější sbírku.

The Grand Museum of Art -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Gloomhaven Player Mats

Tuning pro nejoceňovanější hru současnosti. Pomůže vám udržet na stole pořádek. Pro někoho je taková podložka nutnost, pro jiného naprostá zbytečnost. Jak to máte vy? 

Gloomhaven Player Mats -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Animal Adventures: Tales of Dungeons and Doggies

Jen figurky psíků, hafanů a čoklů, stylizované do nejčastějších typů RPG hrdinů. Učarovali už více než šesti tisícům backerů a další přibívají. Takže dejte bacha, u téhle kampaně hrozí láska na první pohled :-) Jako bonus získáte ještě krátkou RPG kampaň v digitálním formátu.

Animal Adventures: Tales of Dungeons and Doggies -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Nebylo moc o čem, tak jsem doplnil i dvě kampaně z kraje týdne, které chyběly v minulém přehledu. Pozor na chybu, u projektu Knock-out! a GH pads, Kicktraq banner zde zřejmě nefunguje dobře - hodnoty se neshodují se stránkou kampaně.

Btw. byli jste na GameConu? Já to bohužel časově nedával, tak jen doufám, že si budu moci přečíst alespoň něčí krátkou reportáž :-D

Sdílet s přáteli:

Komentáře

subway surfers
Hello there, I believe your blog might be having internet browser compatibility problems. Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks fine but when opening in IE, it has some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Other than that, great site!
subway surfers

26.7.2018 09:57:29

D@R

HTTP ERROR 500
Bohužel jsem narazil na technický problém, který mi nyní znemožňuje vkládat příspěvky do novinek jako dříve. Věc řeším s administrátory, ale je možné, že se další přehled kampaní na KS, dost zpozdí :-(

28.7.2018 09:22:27

Vybíráme z Bazaru

Sladká tečka
Sladká tečka
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas