CROWDFUNDING: Bargain Quest, Hellenica-Story of Greece, Endogenesis, Dungeon Alliance...

Autor: D@R | 21.8.2018 | 3

GrimmoiR

Rychlá strategická karetní hra pro 2 hráče. Tématicky mi připomíná film Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (odkaz na CSFD), herní mechanikou pak tak trochu hru Thunder and Lightnig. Graficky pěkné, až lákavé, jen jestli to bude i herně tak zajímavé.  

GrimmoiR -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Dungeon Alliance (Second Printing + Expansions)

Figurkový dungeon crawler se silným prvkem deckbuildingu pro 1-4 hráče. Každý hráč ovládá družinu čtyř hrdinů. S nimi se vydáte do podzemí, kde vás čekají poklady, ale samozřejmě i všemožní potvoráci. Za jejich mordování a plnění questů získáváte XP, které využijete pro nákup nových silnějších karet schopností. Narazíte-li na partu jiných dobrodruhů můžete buď spojit síly proti silnějším nepřátelům, anebo si to rozdat na život a na smrt. Čemu dáte přednost? :-)

Dungeon Alliance (Second Printing + Expansions) -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Endogenesis

Vysoce kompetitivní abstraktní strategická karetní hra pro 3-5 hráčů. Z karet schopností, které můžete dále vylepšovat, staví každý z hráčů své tablo. Cílem je tvořit silná komba přinášející jak ochranu před útokem protihráčů, tak vytvoření dostatečné bojové síly pro poražení legendárních příšer. Za úspěch v takovém souboji získáte speciální krystal. Držitel tří takových krystalů vyhrává hru. 

Endogenesis -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Hellenica: Story of Greece

Figurková civilizační hra z prostředí starověkého Řecka pro 1-7 hráčů. Který z městských států získá největší slávu? Hra obsahuje spoustu materiálu včetně 156 miniatur staveb a 227 figurek jednotek. Očekávejte delší herní dobu, ale na druhou stranu, jednotlivé tahy působí dle playthrough videa poměrně svižně, takže asi nebude čas se nudit.

Hellenica: Story of Greece -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


Dungeon Derby: A real-time, push your luck party game

Párty hra pro 3-6 hráčů. Takové Velbloudí dostihy s postavami z klasických dungeon crawlerů. Jedná se tedy o závod, kdo jako první dokáže projít dungeon. Hráči nejdříve skrytě přidělí jednotlivým charakterům karty vybavení (některé pomáhají, jiné naopak) a následně rozmístí na plán překážky, které budou muset hrdinové překonat. Pak přichází na řadu fáze sázení na vítěze. Tím jsou přípravy dokončeny a závod může začít. Bavte se! 

Dungeon Derby: A real-time, push your luck party game. -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


1759 Siege of Quebec 1 to 2 Player Game

Historická hra pro 1-2 hráče připomínající obléhání Quebecu. Hrát můžete jak za Francouze, tak za Brity, protivníka obstará v soliterním módu hra samotná. Vyhrajete, pokud se vám podaří rozložit morálku druhé armády. Francouzi také mohou vyhrát, když udrží město do připlutí britského námořnictva a Britové dobytím Quebecu.

1759 Siege of Quebec 1 to 2 Player Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Pozn. red.: bohužel jsem novinku ve frontě ke schválení přehlédl a schválil až po ukončení projektu. Omlouvám se.


Bargain Quest Second Printing + The Black Market Expansion!

Víceméně karetní hra, ve které se jako majitelé krámku s vybavením, budete snažit nalákat udatné hrdiny na něco speciálního ve výloze, ale prodáte jinou veteš. Cílem je pomoci hrdinům ubránit město před vetřelci, ale zaroveň vydělat více peněz než ostatní obchodníci. Zahrát si můžete ve 2-6 hráčích. Základní mechanikou je card drafting.

Bargain Quest Second Printing + The Black Market Expansion! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


80 Solid metal Goetia coins All 72 Lesser Key Solomon Demons

Některé z vás by mohly zajímat také tyto mince se symboly démonů podle knihy The Lesser Key of Solomon: Goetia. Mince mají velikost americké pence. V kampani různé pledge od jedné sady až po 10 za zvýhodněnou cenu.

80 Solid metal Goetia coins All 72 Lesser Key Solomon Demons -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Příbehy impéria
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas