BLACKFIRE: Lokalizace nového rozšíření pro hru 7 Divů světa s podtitulem Edifice!

Autor: Tomoko | 21.1.2023 | 6

Vydavatelství Blackfire 20. 1. 2023 oznámilo na svém facebookovém profilu vydání nového rozšíření pro karetní hru 7 Divů světa s podtitulem Edifice. Stejně jako u všech titulů z této edice, tak i zde je autorem Antoine Bauza, ilustrace vytvořil Etienne Hebinger.

Toto rozšíření obsahuje dva nové divy: Ur a Kartágo, 15 karet budov (po pěti do každého věku), žetony participace, žetony dluhů a konfliktu, další mince, bodový zápisník a do hry přináší více interakce mezi hráči, aniž by komplikovalo pravidla nebo prodlužovalo herní dobu. Během fáze přípravy hry jsou do středu stolu umístěny 3 náhodně vybrané karty majestátních budov (1 pro každý věk) a hráči se v průběhu hry rozhodují, zda se zapojí do společného budování některé z nich a podělí se o slávu a odměny v případě jejího úspěšného dokončení nebo se nezapojí a budou potrestáni. Rozhodujícím prvkem je zde to, že na stavbě každé budovy se může podílet pouze omezený počet hráčů, a ne každý tedy může se stavbou pomoci. Toto rozšíření vychází 24. 2. 2023 a v naší distribuci bude k dispozici česko-slovensko-holandská vícejazyčná verze. Toto rozšíření je kompatibilní s původní i redesignovanou verzí základní hry.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Hodně to připomíná velké projekty, které jsou součástí rozšíření Babylon.

22.1.2023 20:24:33

@gahli  ano, je to ono. Zjednodušené, upravené veľké projekty z rozšírenia Babel. Škoda len, že to je v novej grafike :-).

22.1.2023 21:06:41

Vybíráme z Bazaru

Fallout + rozšíření Atomová pouta
Fallout + rozšíření Atomová pouta
Akt. cena: 2900 Kč
Končí za: 15 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas