BLACKFIRE: Lokalizace hry KOMBI a Kdy se to stalo?

Autor: Tomoko | 1.2.2023 | 1

Vydavatelství Blackfire dne 26. 1. 2023 oznámilo lokalizaci rodinné deskové hry KOMBI (v originále SETUP) z žánru „Rummy“ od dánského studia Bezzerwizzer ApS.

KOMBI je hra o strategickém umisťování kamenů na herním plánu, při kterém se vytvářejí sady čísel odpovídajících barev, za což získáváte body. Na hracím plánu budete kombinovat barvy a čísla, abyste dosáhli co nejvyššího bodového zisku. Body můžete získávat tím, že dobře dokážete kombinovat sekvence, a také tím, že zahrajete sadu, která na hrací desce vytvoří více kombinací. Body vám mohou věnovat i soupeři, kteří vytvoří své sady pomocí kamenů na vašich bonusových políčkách. Hra obsahuje také týmový režim a je určena pro 2 až 4 hráče od 8 let s herní dobou okolo 25 minut.

Další hra, na jejíž české verzi vydavatelství pracuje, je hra ze série Timeline Twist od autorů Frédéric Henry a Corey Konieczka (reimaginace série Timeline), která se na našem trhu objeví pod novým názvem Kdy se to stalo?, a to rovnou i s dalším rozšířením osahujícím karty s tématem pop kultury. Stejně jako u předchůdců z původní série se jedná o karetní hru, ve které se snažíte karty skládat do časové osy podle toho, kdy se odehrály. Novinkou je však kooperativní režim, kdy budou hráči nově na tvorbě časové osy vzájemně spolupracovat. Základní hra obsahuje také kompetitivní režim, ale v základu je především kooperativní, kdy se hráči snaží společnými silami zbavit všech 36 karet vylosovaných pro dané kolo. Základní hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 20 minut.

Seznam připravovaných her v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Age of Dogfights WW1 + všetky rozšírenia
Age of Dogfights WW1 + všetky rozšírenia
Akt. cena: 150 €
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas