BLACKFIRE: Kombi a Dobble Disney 100. výročí v prodeji

Autor: Tomoko | 6.4.2023 | 0

V tomto týdnu vydavatelství Blackfire naskladnilo a spustilo prodej dalších dvou novinek. Jedná se o rodinnou kombinační hru KOMBI (v originále SETUP) z žánru „Rummy“ dánského studia Bezzerwizzer ApS a limitovanou edici klasické postřehové hry Dobble s názvem Dobble Disney 100. výročí od Zygomatic.

KOMBI je hra o strategickém umisťování kamenů na herním plánu, při kterém se vytvářejí sady čísel odpovídajících barev, za což hráči získávají body. Cílem hry je sestavit sady s hracími kameny na hrací desce. Čím více sad z kamenů hráč utvoří, tím více bodů získá a tím více se posune vpřed na bodové stupnici. Vítězem je ten hráč, který jako první projde cílem. Na hracím plánu budou hráči kombinovat barvy a čísla, aby dosáhli co nejvyššího bodového zisku. Body mohou získávat tím, že dokáží dobře kombinovat sekvence, a také tím, že zahrají sadu, která na hrací desce vytvoří více kombinací. Body Vám mohou věnovat i soupeři, kteří vytvoří své sady pomocí kamenů na vašich bonusových políčkách. Hra obsahuje také týmový režim a je určena pro 2 až 4 hráče od 8 let s herní dobou okolo 25 minut.

Privátní: 2023-04-06-02.png

 

Privátní: 2023-04-06-01.jpg

 

Dobble Disney 100. výročí vychází ku příležitosti stého výročí založení studia Disney. V této speciální edici klasické postřehové hry bude úkolem hráčů co nejrychleji najít a pojmenovat dvě shodné postavy na dvou kartách z kreslených filmů studií Disney a Pixar, kdy na každé kartě se nachází deset různých symbolů a na dvou libovolných kartách je vždy jen jeden symbol stejný. Ve hře je celkem 90 karet a na nich v různých kombinacích 91 jedinečných symbolů. Tato edice obsahuje klasicky 5 miniher, včetně naprosto nové minihry v této edici s názvem Souboj hvězd. Oproti zvyklostem nejsou karty zabaleny v plechové krabičce. Hra je určena pro 2 až 8 hráčů od 6 let s herní dobou okolo 15 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Pán prstenů + komplet Stíny Temného hvozdu
Pán prstenů + komplet Stíny Temného hvozdu
Akt. cena: 3299 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas