BLACKFIRE: Jízdenky, prosím! Legacy: Legendy Západu a další novinky v prodeji!

Autor: Tomoko | 8.11.2023 | 2

Vydavatelství Blackfire v pátek 3. 11. 2023 spustilo prodej několika svých novinek. Jedná se především o Jízdenky, prosím! Legacy: Legendy Západu (Ticket to Ride Legacy: Legends of the West) trojice autorů Alan R. Moon, Matt Leacock a Rob Daviau.

Dále pak o trojici her z dílny autorů Výbušných koťátek, konkrétně Chci zpátky své zoubky (I Want My Teeth Back) a Hoď sebou, slepičí prdelko! (Hurry Up Chicken Butt) Elana Lee, Nejlepší nejhorší zmrzlina (The Best Worst Ice Cream) trojice autorů Ken Gruhl, Elan Lee, Jeremy Posner a dvojici naučných her Pojďme se učit: Dovednosti (Let’s Learn Skills) a Pojďme se učit: Školní den (Let’s Learn School Day) vydavatelství Tactic.

Na skladě se objevila také dvě rozšíření k základní hře Disney Sorcerer’s Arena: Epické aliance autora Seana Fletchera s názvem Disney Sorcerer’s Arena: Epické aliance – Mrazení v zádech a Disney Sorcerer’s Arena: Epické aliance – Přichází příliv. Prodej základní hry byl spuštěn 20. 10. 2023 a o této novince si můžete přečíst v dřívější zprávě.

A v neposlední řadě přišlo na trh také druhé rozšíření pro karetní hru Pán prstenů: Karetní hra (revidované vydání) s názvem Pán prstenů: Karetní hra – Dvě věže trojice autorů Nate French, Caleb Grace, MJ Newman, které bylo naskladněno již v průběhu letošního října.

Privátní: 2023-05-30-05.jpg

Jízdenky, prosím! Legacy: Legendy západu staví na známém konceptu z předchozích dílů celé série, tedy umisťování vagónků na mapu a propojování jednotlivých tratí mezi městy dle zadání na svých kartách.

Tato legacy varianta zavede hráče na mapu amerického západu do období 19. století a nabídne dvanáctidílnou kampaň, v průběhu, které budou hráči řídit a rozvíjet svou vlastní severoamerickou železniční společnost. Kampaň také přinese zcela nové mechaniky. Během hry budou hráči odemykat nová pravidla, nový obsah a další překvapení, přičemž po dohrání hráčům zůstane plnohodnotná a neznehodnocená hra, která nabídne opakovanou a neomezenou znovu hratelnost.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 10 let s herní dobou od 20 do 90 minut v závislosti na délce jednotlivých dílů kampaně.

Privátní: 2023-10-20-01.png

Ve hře Chci zpátky své zoubky se hráči snaží pomocí hraní obrázkových karet a roztáčením spinneru posbírat všechny chybějící zuby příšery Mufíka, aby mu znovu vyplnili jeho úsměv. Spinner si v průběhu hry mohou vylepšovat. Vyhrává hráč, který jako první nasbírá plnou pusu jeho zubů. V balení hry je navíc přiložena také kniha příběhu o Mufíkovi.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 4 let s herní dobou okolo 10 minut.

Privátní: 2023-10-20-02.png

Privátní: 2023-10-20-03.png

Hoď sebou, slepičí prdelko! je hra ve stylu „předávání horkého bramboru“, kdy si hráči zatřesou modelem slepičky, ve které je ukrytá kostka a ta určí, jaký úkol z vyložených karet musí hráč splnit. Takto se hráči pravidelně střídají v plnění různých pohybových úkolů a předávají si slepičku, dokud neuběhne stanovený čas. Ten, komu zůstane slepička po vypršení času v držení, se stává slepičí prdelkou.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 4 let s herní dobou okolo 2 minut na jedno kolo.

Privátní: 2023-10-20-04.png

Ve hře Nejlepší nejhorší zmrzlina se hráči snaží jako první naplnit svůj kornout zmrzliny roztodivnými příchutěmi. Na výběr jsou tyto příchutě: párek v rohlíku, smradlavý pizza sýr, šnečí a červí příchuť či zmrzlina s příchutí oční bulvy.

Hráči v průběhu hry otáčejí obrázkové karty s různými příchutěmi a snaží se je umístit do svého kornoutu. Pokud však chtějí kartu získat, musí před jejím otočením uhodnout, jaká příchuť se na ní ukrývá. Pokud příchuť neuhodnou, karta putuje do středu stolu. Jakmile však hráč příchuť na kartě uhodne, může si vzít i všechny karty se stejnou příchutí, které již leží uprostřed stolu. Ten, kdo jako první zaplní všechna volná místa na své herní desce zmrzlinového kornoutu, se stává vítězem.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 4 let s herní dobou okolo 10 minut.

Privátní: 2023-10-20-04.jpg

Privátní: 2023-10-20-05.jpg

Pojďme se učit: Školní den je kooperativní vzdělávací hra, která dětem umožní vyzkoušet si různé vyučovací předměty hravou formou.

Jeden z hráčů je v roli učitele a ostatní v rolích žáků, kteří plní různé zábavné úkoly a za správné splnění sbírají dílky jednotlivých předmětů. Cílem hráčů je nasbírat všech sedm předmětů dříve, než skončí vyučování a tím i celá hra. Ve hře se objevují také karty přestávky, které skrývají další zábavné úkoly.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 5 do 9 let s herní dobou okolo 20 minut.

Privátní: 2023-10-20-06.jpg

Privátní: 2023-10-20-07.jpg

Pojďme se učit: Dovednosti a je další vzdělávací hra, kterou zvládnou už předškoláci. Tato hra je plná úkolů, jenž malí hráči plní buďto sami nebo s ostatními, a které rozvíjejí jejich komunikační i motorické schopnosti a dovednosti.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 4 do 8 let s herní dobou okolo 25 minut.

Rozšíření Disney Sorcerer's Arena: Epické aliance – Přichází příliv a Disney Sorcerer's Arena: Epické aliance – Mrazení v zádech přináší do základní hry jak nové postavy, tak i nové způsoby hraní.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 13 let s herní dobou okolo 35 minut.

Privátní: 2023-07-08-01.jpg

Rozšíření Pán prstenů: Karetní hra – Dvě věže přináší šest nových scénářů, které opakují dobrodružství z druhé části ságy Pán prstenů. Hráči zde najdou také více než 50 karet, které lze použít k sestavení nebo vylepšení herních balíčků pro jakýkoli scénář nebo kampaň ze hry Pán prstenů: Karetní hra.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Střelené kachny Albi
Střelené kachny Albi
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 7 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas