Autor: darkw | 8.8.2020 | 0

Jsme Černé komando. Jedná se o nejlepší barvu pro skryté operace, a aby lidé věděli, že udělají lépe, když na nás zapomenou. Zrovna jsme dělali špinavou práci, když přišlo nouzové volání z planety PK-L7, hlavní operační plošiny, která těžila cenné palivo Xenium. Vetřelci tam byli nakažení, krvežízniví a zaútočili. V sázce je hodně a nemůžeme zůstat nečinní. Příkaz ústředního velení nám nařídil chránit Xenium. Rozhodli jsme se chránit lidi. Možná můžeme dojít ke kompromisu. Nebo uděláme obojí. Ano, to zní jako výzva hodná Černého komanda.

Black Ops je rozšíření hry Zombicide: Invader. Obsahuje 6 nových přeživších vojáků s novým počátečním vybavením, další nové karty vybavení, které pomůžou s eliminací Xenů, stejně jako dva nové stroje. Na scénu vstupuje nová zrůda Kolos, která může být zabita pouze herními efekty automaticky eliminující Xeny i přeživší (jako je například Pekelný oheň).

V rozšíření rovněž najdeme 10 nových scénářů, ve kterých se používají nové mapové díly obsahující i nový typ zón, tzv. zámotkové zóny (speciální aktivní plísňové zóny, které lze útokem na dálku vyhodit do vzduchu včetně všeho, co se v nich nachází).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Prodám karty Scratch Wars
Prodám karty Scratch Wars
Akt. cena: 110 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas