Autor: NakasY | 3.9.2019 | 0

Cards Against Humanity je karetní párty hra, ve které hráči doplňují výroky pomocí slov nebo frází, které jsou obvykle urážlivé, troufalé nebo politicky nekorektní.

Příprava hry:

Karty se rozdělí podle barvy na dvě hromádky (otázkyčerné karty, odpovědi bílé karty), zamíchají se a lícovou stranou se položí na stůl. Na začátku hry si každý hráč dobere deset bílých karet. Podle pravidel začíná hru hráč, který byl naposledy „na velké“.

Průběh hry:

Začínající hráč otočí a nahlas přečte černou kartu s otázkou nebo frází s prázdnými místy (např: „Mám sto problémů, ale _____ mezi nimi není.“). Ostatní hráči odpoví na otázku nebo vyplní mezery tím, že přikládájí jednu bílou kartu (nebo tolik, kolik vyžaduje černá karta) lícem dolů vedle černé karty.

Hráč, jenž černou kartu otočil, následně zamíchá všechny přiložené bílé karty a pak čte nahlas jednotlivé kombinace. Poté vybere podle svého úsudku nejzábavnější kombinaci a hráč, kterému patří bílá karta z kombinace, dostane jeden „Boží bod“.

Poté si všichni doberou do 10 bílých karet a černou kartu otáčí další hráč. Toto se opakuje tak dlouho, dokud si hráči užívají zábavu a hra je baví.

Konec hry:

Pravidla nestanovují, jak hru vyhrát, důležité je, aby se hráči bavili.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Vampire: The Masquerade - Chapters (EN)
Akt. cena: 7000 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas