Autor: Garfield87 | 13.4.2017 | 0

Zvrácený Bol'Goreth řádí v divočině na pokraji Valdarského močálu a ti, kteří přežili, blekotají děsivé příběhy plné záhuby. Jenže tyto temné zvěsti naznačují, že za tou prostoduchou brutalitou je ještě něco zlověstnějšího, jakási děsivá hrozba, která by mohla zaplavit celou říši.

Trollfens je střední rozšíření 2. edice hry Descent, které rozšiřuje základní hru přidáním nových hrdinů, nestvůr, specializací, dobrodružství a dalších věcí. Zároveň přidává pravidla pro tajné místnosti, zvěsti a minikampaň.

Noví hrdinové:

  • Léčitel (Věštec) Augur Grisom vlastnost jasnozření mu propůjčuje schopnost předvídat útoky a tak varovat své spolubojovníky, čímž jim snižuje utržené zranění.
  • Zvěd (Stopař) Přízračná Roganna její správně umístěné pasti udělí dodatečné zranění neobezřetným monstrům.

Nová monstra a velitelé:

  • Harpyje, slétnou se v hejnu a tím je jejich útok více smrtelnější.
  • Nakažliví červi, vyhrabou se ze země pod vašima nohama a jejich nákaza a jed jsou nejsilnější zbraní.
  • Bol'Goreth, zběsilý a veliký trol, na kterého je dobré dát si veliký pozor.

Další novinky:

Rozšíření také nabízí hromadu nových předmětů, které vás opět donutí obrátit každý zlaťák v ruce, když po dobrodružství dorazíte na trh. Nový stav „oslabení“ udělá vaše útoky méně účinné a vaši obranu mnohem slabší. Naleznete zde i speciální pravidla tajných místností, kde získáte cenné předměty, nebo naleznete smrt. Na cestách vás Pán Zla jistě potrápí novými kartami setkání, které budou znepříjemňovat už tak komplikovanou cestu. I balíček zvěstí Pána Zla se rozroste o nové karty, a jejich efekt bude přicházet v těch nejméně vhodných chvílích. Aby utrpení hrdinů bylo intenzivnější, jsou zde i nové karty Pána zla - jejich hlavní mechanizmus je nakažení hrdinů, které může způsobit různé efekty od zranění po ztrátu kontroly nad sebou samým.

Součástí rozšíření je i nová minikampaň vyznačující se broděním se po kolena ve zrádných a nebezpečných močálech. Určitě oceníte možnost si díky kartám zvěstí zahrát i jednotlivé dobrodružství mini kampaně během hraní velkých kampaní ze základní verze hry Descent nebo rozšíření Labyrint Zkázy.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Ohrožení
Ohrožení
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas