Autor: Mirda-ta | 3.4.2024 | 0

Lidé již od pradávna hledají nové nápady a neustále z nich rozvíjejí nové koncepty. Právě díky svým geniálním myslím vynikají nad jinými zvířaty. Každý vynález je skutečným krokem evoluce. Lidské využití nástrojů překoná všechny ostatní druhy, z Homo sapiens se tak stali technologové ještě před vynálezem historických záznamů.

Hra Inventions: Evolution of Ideas sleduje nejvýznamnější lidské inovace a svěřuje sílu těchto technologických vynálezů do vašich rukou, abyste mohli rozvíjet svou společnost napříč věky.

Ve hře Inventions jsou tyto nové koncepty zastoupeny kartami. Jedná se o myšlenky a nápady, z nichž se nakonec stanou vynálezy. Jakmile budou vynalezeny, lze je sdílet se světem, a každý, kdo je do tohoto procesu zapojen, bude tyto vzrušující novinky šířit. Vynálezy můžete dokonce sdílet s jinými společnostmi, čímž posílíte jejich efektivitu.

Inventions jsou taktická hra, která se točí okolo dlouhodobé strategie. Pokrok každé společnosti se měří na vynalézavé body (VB). Hráči s nejvyšším počtem VB se podařilo vybudovat nejsilnější společnost a stane se vítězem hry. 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Human Interface Be a Better Human: Cyberpsycho ed.
Human Interface Be a Better Human: Cyberpsycho ed.
Akt. cena: 3000 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas