Autor: Screen | 7.3.2024 | 0

Pokud jste dosud nenavštívili naši vyhlášenou pizzerii, je nyní nejvhodnější chvíle to napravit. Čekají tu na vás výtečné pizzy, připravené podle originálních italských receptur, jako je Capriciosa, Pepperoni nebo Margherita. A jestli nejste příznivci salámu nebo slaniny, je pro nás potěšením nabídnout vám naši vyhlášenou pizzu Vegetariana.
V každém případě u nás zažijete autentickou zkušenost italské vrcholné gastronomie. Naši italští mistři pizzařského řemesla pro vás pečou z pečlivě vybraných surovin od kvalitních místních dodavatelů. Jenom tak je totiž zajištěna plná spokojenost i těch nejnáročnějších hostů.
Už teď se těšíme na vaši brzkou návštěvu.

Hra Pizza je určena pro děti ve věku od 2 let. Jednotlivá herní zadání,která jsou součástí balení hry, motivují děti k rozvoji jemné motoriky, pozorovacích schopností, soustředění a slovní zásoby.

V krabičce děti najdou šest trojúhelníků těsta na pizzu ze silného a odolného kartonu a dále  množství kousků celkem devíti druhů ingrediencí jako například sýr, rajčata, žampiony, olivy, bazalku nebo salám. Součástí přiložené brožurky jsou obrázková zadání různých druhů pizzy a popis několika variant hry.

Příprava hry:

Na stůl se rozloží všechny součásti hry tak, aby byly dobře vidět a děti na ně mohly bez problémů dosáhnout. Potom rodiče (třeba i společně s dětmi) v brožurce najdou variantu, kterou chtějí hrát.

Jednotlivé varianty hry:

  1. Moje oblíbená pizza – dítě zkusí pojmenovat všechny ingredience rozložené na stole. Potom vezme kousek těsta a uloží na něm své oblíbené potraviny. Může dokonce zkompletovat celou pizzu a využít přitom všech 6 trojúhelníků těsta z krabičky.
  2. Pizza jako malovaná – dítě si prohlédne některý z kousků pizzy nakreslených v brožurce a pokusí se poskládat ingredience na plátek těsta tak, aby výsledek vypadal jako na obrázku. Hotovou pizzu může opatrně položit na talířek, který je nakreslen na vnitřní straně dna krabice s hrou.
  3. Pizzerie – dítě v roli číšníka se zeptá někoho z členů rodiny, na jakou pizzu z obrázkové nabídky (jídelního lístku) v brožurce má chuť a samostatně mu ji připraví a naservíruje.
  4. Dítě splní některý z dalších úkolů:
  • Vzít dva kousky těsta a připravit dvě úplně stejné pizzy s využitím 6 různých doplňků.
  • Položit na plátek těsta 4 červené doplňky, 1 žlutý, 1 zelený a 1 fialový. Potom pro připravenou pizzu vymyslet i název.
  • Připravit pizzu s využitím potravin pouze rostlinného původu.
  • Připravit pizzu s 3 plátky rajčete a 2 jinými doplňky, které se budou chuťově nejlíp hodit k rajčatům.
  • Připravit celou pizzu z celkem 6 plátků těsta.
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

ZhanGuo
ZhanGuo
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 22 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas