Autor: Zeus | 5.5.2023 | 0

Dungeon Fighter in the Labyrinth of Sinister Storms je samostatně hratelné rozšíření hry Krotitelé kobek, které je určeno primárně pro samostatné hraní, ale je možné zkombinovat se základní hrou. V takovém případě je potřeba zvolit jeden z terčů, jeden set kostek (kostky nelze mezi krabicemi kombinovat). Ostatní herní prvky (hlavně karty) jsou kombinovatelné libovolně.

Dungeon Fighter in the Labyrinth of Sinister Storms (stejně jako další ze samostatně hratelných rozšíření) přináší do hry tyto inovace:

  1. Systém zkušeností, které mohou hrdinové získávat za udělení smrtícího zásahu nepříteli nebo za neaktivaci speciální vlastnosti, když mu to hod kostkou umožnil. Když pak při fázi nákupu má hrdina 3 zkušenosti, může jimi zaplatit za vylepšení jedné ze svých tří speciálních vlastností. Toto vylepšení mu pak umožní vlastnost aktivovat i tehdy, když mu to kostka neumožní (nepadl symbol oka). Vylepšení je možné použít ale pouze 1x mezi návštěvami obchodu.
  2. Nové kostky (v tomto případě Gumovou a Velkou kostku). Tyto kostky nejsou k dispozici libovolně, ale jejich použití si vyžádají pravidla místnosti (v originále Dungeon), nebo nepřátel (v originále Monster).
    • Gumová kostka má jednu svou stranu, která umožní při aktivaci přehodit hod.
    • Velká kostka pak má jednu stranu, jejíž aktivací si hrdina vyléčí 3 životy.
  3. Relikty, což je vybavení, které v případě získání platí pro celou družinu a může ho tak aktivovat kterýkoli hrdina (když naplní podmínky aktivace).
  4. Modifikace terče, kterými jsou u tohoto rozšíření 4 Ostnaté keře. Pokud se hrdinova kostka při hodu dotkne tohoto keře, dostane hrdina 3 zranění.
  5. Žetony oblastí terče, které se umístí na určitá místa terče a při dopadu kostky na ně mají speciální vyhodnocení. Na herním plánu se objevují podle různých pravidel a při odpočinku se vždy všechny odstraní. V rozšíření Labyrinth of Sinister Storms to jsou:
    1. Žetony slizu - při zásahu kostkou se tato posune do sekce, která leží ve směru šipky na tomto žetonu slizu.
    2. Žeton léčení - při zásahu kostkou hrdina neudělí nepříteli žádné zranění, ale všichni hrdinové si ihned vyléčí 5 životů a musí tento žeton odstranit z terče.
    3. Žetony blesku - při zásahu kostkou udělí hrdina nepříteli 3 zranění a může se rozhodnout tento žeton odstranit a vrátit použitou kostku k dalšímu použití.
  6. Nové speciální hody jako třeba koleno-hod, cvrnk-hod a další.

A samozřejmě obsahuje i 4 nové hrdiny s novými vlastnostmi a nové karty všech typů (nepřátel, místností, vybavení i 3 elitní / finálové bose).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

prokletá stezka
prokletá stezka
Akt. cena: 105 Kč
Končí za: 3 hodiny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas