ALBI: Mini Rogue a dvě rozšíření skladem!

Autor: Tomoko | 17.8.2023 | 1

Dne 17. 8. 2023 vydavatelství Albi uvádí do prodeje hru Mini Rogue včetně dvou rozšíření Mini Rogue – Hlubiny zatracení a Mini Rogue – Blyštivý poklad dvojice autorů Gabriel Gendron a Paolo Di Stefano.

Privátní: 2023-06-15-06.jpg

 

Privátní: 2023-06-15-07.jpg

 

Mini Rogue je minimalistická dungeon crawler hra, ve které se jeden nebo dva hráči ponoří do hluboké kobky, aby získali tajemný rubín zvaný Orgova Krev.

V Mini Rogue se objevují monstra, nebezpečí, poklady, bossové, kobky, náhodné místnosti a setkání v různých scénářích. Každá oblast podzemí se větví. Pokaždé, když hráč čelí dvěma místnostem, musí si jednu z nich vybrat. Každé střetnutí vyřeší hodem kostkami a rozhodne se, jak bude dobrodružství pokračovat. V každé místnosti může narazit na monstrum, poklad, objevit odpočinkovou oblast, potkat obchodníka, vyhnout se pastím nebo čelit jiným překvapivým událostem. Každá úroveň končí závěrečným soubojem s monstrem v podobě bosse, kterého bude muset hrdina porazit, aby mohl pokračovat do další úrovně. Hru hráč vyhraje, pokud se dostane do poslední místnosti podzemních kobek a tam porazí závěrečného bosse.

Mini Rogue je možné hrát jako sólovou kampaň nebo ve dvou hráčích s pravidly pro kooperativní variantu. 

Hra je tedy určena pro 1 až 2 hráče od 14 let s herní dobou okolo 30 minut.

Privátní: 2023-06-15-08.jpg

 

Privátní: 2023-06-15-09.jpg

 

Mini Rogue – Hlubiny zatracení je určeno primárně pro hru jednoho hráče a přináší zejména nový druh karet, a to karty příběhu. Tyto karty představují vstupy do událostí a příběhu spojeného s prozkoumávanou kobkou a vytváří dějovou linii, kterou může hráč postupně objevovat.

Mini Rogue – Blyštivý poklad je spíše estetické rozšíření pro základní hru, obsahující osm karet bossů ze základní hry i promo rozšíření Staří Bohové a Hlubiny zatracení v luxusní „foilové“ podobě a jednu novou pomocnou kartu odměn a duchů.

V omezeném množství lze navíc k základní hře získat také jako promo rozšíření Mini Rogue – Staří bohové, které přináší další karty a možnost zahrát si i kompetitivní variantu hry.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Can't Stop
Can't Stop
Akt. cena: 340 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas