Empires (rarita) + zásobník na žetóny + bonus

Prodávané předměty: Empires (hra přiřazená bez uvedení čárového kódu)
Prodávající: Marten Infinite [bazar index: 466 1 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, mírně opotřebené
Cena: 300 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 1
Nejvýše přihazující: Simcsa [bazar index: 158 0 0 ]
Končí za: Již skončeno

Vyjednávacia hra pre 2-10 hráčov od Wizkids podobná Sidereal Confluence. Obsahuje zásobník na žetóny od e-raptor, ktorý síce nie je priamo pre túto hru, ale hodí sa k nej a na nič iné ho nepotrebujem. Krabica nesie viditeľné známky opotrebenia a takisto aj značná časť kariet, ale inak je všetko v pohode.

Za 150kč/kus prihodím k výhre ľubovolné z následujúcich (v prípade záujmu o kúpu samostatne napíšte správu, nech to vytvorím ako novú aukciu od 150kč po skončení tejto):

BetaBotz (https://boardgamegeek.com/boardgame/190915/betabotz) - Jeden roh krabice je zlomený a nevyzerá dobre, inak top stav. Dosky hráčov zalaminované. K hre je vyžadovaná znalosť angličtiny.

Dinosaur Tea Party (https://boardgamegeek.com/boardgame/247160/dinosaur-tea-party) - Anglické pravidlá, k hre ju ale netreba. Zalaminované karty dinosaurov aj neoficiálne pomocné karty. Top stav.

Filou: Die Katze im Sack (https://boardgamegeek.com/boardgame/32125/felicity-cat-sack) - Top stav. Pravidlá pôvodne nemecké, vytlačené české.

Nightmarium (https://boardgamegeek.com/boardgame/192656/nightmarium) - Značne znásilnené EN pravidlá a niektoré karty sú od výroby vytlačené hore nohami. Priložím CZ prehľadové karty.

Noble Treachery: The Last Alliance (https://boardgamegeek.com/boardgame/149639/noble-treachery-last-alliance) - Bez pôvodného insertu, inak top stav. Anglické pravidlá aj popisky na kartách.

Truck Off: The Food Truck Frenzy (https://boardgamegeek.com/boardgame/217020/truck-food-truck-frenzy) - Anglické pravidlá aj popisky na kartách. Top stav.

NSV MINNYS (https://boardgamegeek.com/boardgamefamily/60027/series-minnys-nurnberger-spielkarten-verlag) - Sada 8 minihier, z ktorých niektoré vyšli u nás pod názvom Minihry do kapsy. Toto je nemecký originál s vytlačenými anglickými pravidlami, všetko zabalené do plastových vreciek. V tých z nich, ktoré majú papierové bločky, chýba maximálne 6 listov, inak všetko ako nové.

--- Systémové info ze dne 07.01.2023 (02:00:32) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 2)

Osobní předání: Brno - Bystrc/Komín/Žabiny/Kr.Pole/Veveří
Zasílám do ČR: ANO (Zásilkovna, Pošta)
Zasílám na Slovensko: ANO (Zásielkovňa)

Poštovné hradí kupujúci, uprednostňujem platbu predom na účet, dobierka za príplatok.
Opakované prihodenia tesne pred polnocou odmeňujem bez varovania banom na svoje ďalšie aukcie. Nemám to rád.

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...


Historie příhozů

10.7.2022 11:49:42 Simcsa [bazar index: 158 0 0 ] 300 Kč

Vybíráme z Bazaru

Burgle Bros
Burgle Bros
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 14 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas