AVP - NABARVENÝ

Prodávané předměty: Alien vs Predator: The Hunt Begins (Second Edition) (hra přiřazená bez uvedení čárového kódu)
Prodávající: Darkmoor_cz [bazar index: 58 1 1 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové pouze rozbalené
Cena: 4000 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Tato hra je dnes již nesehnatelná, firmě v roce 2019 skončili práva na licenci a tak se již tato hra nebude ani nikdy vyrábět.

Všech 23 miniatur je ručně nabarveno. Hra samotná je nedotčená, nikdy nebyla hrána. Žetony a dílky map nejsou vyloupány. Bohužel jeden vetřelec má uražené 2 prsty na jedné ruce. Bohužel v krabici uražený kousek nikde nebyl. Jedná se však jen o malou kosmetickou vadu, která je skoro neznatelná a na hru nemá naprosto žádný vliv.

Alien vs Predator: The Hunt Begins (Second Edition) je druhé vydání miniaturové deskové hry na motivy známé sci-fi hororové řady. Druhá edice nabízí soutěžní a kooperativní herní módy, 23 miniatur a více než 330 herních komponentů, včetně ochranné pěny a 13 rozšiřujících dílků. Ve hře se hráči stávají buď mistry lovu Predátory, ultimátními zabijáky Vetřelci, nebo Mariňáky, smolaři, co uvízli uprostřed válečného střetu mezi těmito monstry z vesmíru. Hra oplývá svižnými souboji, odlišné frakce mají různé strategie a lze k základní sadě dokupovat další modely se speciálními schopnostmi a sestavovat tak ultimátní skupiny jednotek. Hra je rovněž otevřená pro fanouškovské mise a úpravu pravidel.

Hru lze hrát jako příběhovou kampaň s předpřipravenými úkoly pro každou frakci, nebo s pomocí rozšířujících pravidel, kde si každý hráč sestavuje vlastní „armádu“ a je omezen jen bodovým limitem, který si hráči určí. V tomto režimu si hráči také rozdají karty s úkoly, které následně plní.

Hra obsahuje také kooperativní mód „Poslední obrana“. Zde hráči kombinují své síly, aby odolali nekončícím útočným vlnám vetřelců, ovládaných automatickou sadou pravidel nazvanou „instinkt úlu“. Při hraní tohoto módu hráči zvítězí, pokud úspěšně zabarikádují dostatečný počet průlomových lokací, ze kterých každé kolo vylézají další Vetřelci.

Další fotografie není problém zaslat

P.S.: Pokud mi někdo chce vyčítat cenu, tak i když je to možná pro někoho překvapení, tak sami od sebe se ty miniatury nenabarvily.

--- Systémové info ze dne 22.07.2021 (02:00:50) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Osobně Praha. Jinak Zásilkovna, platí kupující. +65 na pobočku

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Call of Kilforth: A Fantasy Quest Game + figurky
Call of Kilforth: A Fantasy Quest Game + figurky
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas