Vládci podzemí + Festival :)

Prodávající: yogi [bazar index: 39 0 1 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové stále ve fólii
Cena: 1500 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Všichni jsme zvyklí hrát za hrdiny, kteří se pouštějí do boje s temnými silami. Co když ale jednou zkusíte něco nového a podíváte se na to z druhé strany? V této hře se stanete temným pánem, který zaměstnává impy, trolly a další nestvůry, aby vybudoval co nejlepší podzemní pevnost a ubránil se před nájezdem hrdinů. Podaří se vám stát tím nejstrašlivějším temným pánem?
O hře Vládci Podzemí:
Tato náročnější strategie je určena pro 2-4 hráče od 10-ti let. Na začátku máte možnost zahrát si cvičnou hru a poté i zjednodušenou verzi hry.
Jk se hraje:
Hra se odehrává v průběhu dvou let a jeden rok je vždy rozdělen do dvou částí - budovací a bojové. Nejdříve tedy vybudujete své podzemí a poté se ho snažíte ubránit před dobrodruhy, kteří vás napadnou. Po druhém roce hra končí bodovací fází.
Budovací část se rozděluje ještě na čtyři fáze, podle ročních období. Hráči mají k dispozici desku s ukazatelem času, která jim pomáhá se orientovat. Dungeon každého hráče je zobrazen na hlavní herní desce. Na začátku má každý hráč k dispozici 3 impy, 3 jídla, 3 zlaťáky a 3 vykopané chodby. Svým impům dáváte příkazy pomocí příkazových karet. V každém kole můžete dát nanejvýš 3 příkazy. Můžete kopat tunely, těžit zlato, najímat příšery, kupovat pasti a podobně.
Po uplynutí jednoho roku přichází bojová část, kdy vaše podzemí napadnou hrdinové. Důležitá je stupnice zla, která je zobrazena na okraji hlavní herní desky. Čím jste zlejší, tím silnější hrdinové na vás zaútočí. Hrdinové se snaží dobýt podzemní chodby a hráči se jim v tom snaží zabránit pomocí rozmístěných pastí a najatých příšer. Souboj je ovlivňován také bojovými kartami. Díky nim je každý boj jiný. Hrdiny nezabíjíte, ale pokud je porazíte, pouze je zajmete.
Na konci je bodovací fáze. Hráči získávají body v průběhu celé hry za mnoho věcí - za počet chodeb ve svém dungeonu, za zajaté hrdiny nebo získané tituly. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body.
Tato nevšední hra s krásnými ilustracemi a svérázným humorem, který vás bude provázet i při čtení pravidel, zaujme každého milovníka fantasy světa, ale jistě nejen je. Díky své variabilitě se při ní rozhodně nebudete nudit a ocení ji zejména rodiny se staršími dětmi.

--- Systémové info ze dne 02.12.2020 (02:00:54) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 1)

Ostrava , zásilkovna

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Steampunk Rally Fusion
Steampunk Rally Fusion
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas