T.I.M.E Stories - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Manuel Rozoy
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

T.I.M.E. Stories Sanatorium s Matym a Lulášem (26.2.2021)

Autor: xXDragonSlayerXx | 2 hodiny 0 minut | 26.2.2021 | 0

Hra: T.I.M.E Stories

Hráči: Matata, xXDragonSlayerXx a 1 neregistrovaný

Tentokrát jsme byli rozhodnuti tu hru konečně dohrát. Taky jsme v podstatě neměli na výběr, když jsme měli celé odpoledne před sebou a nekonečno času k dohrání.

Opět jsme se vydali po té samé cestě katakombama co minule. Stejně jako minule jsme slezli hlouběji do jeskyní a tentokrát jsme byli připraveni umlátit veškeré svinstvo co se dole nacházelo. Všechny 3 hnusáky jsme bez větších problému zabili, jen nás to stálo všechny dávky šňupprášku. Po postupu skrz jeskyni jsme zjistili, že jsme narazili na slepou uličku a že se musíme vydat zpět...

Opět jsme se dostali k rozcestí s dveřmi s pekloznakem a zjistili jsme, že nám jich několik chybí a tak jsme se je vydali hledat. Jeden byl v ložnici, jeden ve skleníku a další už nevím kde. Se všemi pekloznaky jsme se vydali dolů do hlubin ke dveřím a snažili jsme se zjistit supatajný kód k otevření dveří. Bylo to jako v Šifře Mistra Leonarda.

No nebudu lhát, trvalo nám to asi 45 min a stejně jsme to nakonec dokončili s pomocí internetu, protože koho by dořitě napadlo, že řešení jak spočítat čísla je na obrazu hned na začátku hry...

Dostali jsme se dovnitř a uviděli kamenné sochy, jenž vypadaly jakoby se každou chvílí pohly. Mezi nimi byl na zemi nakreslený pekloznak a u něj stála ta holčina co kreslila ten překrásný obraz strašlivé mantichory a co víc, dokonce CHEMICKÝCH VZORCŮ, hned na začátku a kde bylo taky řešení k těm dveřím. Chtěla po nás aby jsme se postavili každý do jednoho rohu pekloznaku, ovšem uvědomili jsme, že je našim úkolem ZABRÁNIT časové průrvě a NE JI NAPOMOCT ke vzniku a tak jsme ji slušně odmítli.

V tom se na nás vyřítil z poza rohu DR. Hyacint v oblečení KKK a napadl nás. Dostal tzv. cigánskou férovku, aneb 3 na 1 a dostal přes hubu. Po tomhle vyletěla do vzduchu ta holčina a zaútočila na nás, ovšem my jsme ji hravě porazili. 

Byli jsme teleportování zpět do současnosti a cigi Bob nám s úsměvem řekl jak je na nás hrdý. Byli jsme povýšeni na agenty 2. úrovně a získali jsme nějaké bonusy do budoucna v podobě pilulek.

Odehráno v: Suchdol nad Odrou (Okres: Nový Jičín)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Cesta kolem světa za 80 dní
Cesta kolem světa za 80 dní
Akt. cena: 260 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas