Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–7 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 1200 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | strategická, budovatelská |
Čeština: | není |
Vydavatelé: | Compass Games |
Autoři: | Andrew Rader |
Rok vydání: | 2020 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
dojmy
ahoj,
vyplatí se?
Mám Eclipse (1. edici) a High Frontier 4 CZ.
Primárně bych SH chtěl hrát solo max ve dvou. Máte někdo zkušenosti s touto hrou solo?
Vyplatí se za tu cenu, když na více hráčů můžu dát Eclipse a na solo jde HF?
Hru mam, protoze mam rad hard sci-fi, sandbox, kostky a 4x. Je to vlastne i wargame. Pravidlum jsem se dost venoval a hral jsem jednou ve trech lidech jeden z prvnich scenaru a nedohrali jsme to. Ale! Bohuzel nedohrali, protoze je to zrout casu!!!, ne nedohrali ve smyslu, ze by to byl opruz.
Hra je dost repetitivni na hazeni kostek, ale ja si to uzival, protoze je fajn koukat, jestli ti tam padne 20% a niz na vybuch nosne rakety, nebo 2% uspech na nalez mimozemskeho zivota. Planujes, kam letet, co ti co unese, hazis na pruzkum, na pohyb, vlastne na vsechno:)
Urcite bych si to chtel zahrat znova, ale jen v solo (kratsi scenare a na osvezeni pravidel) nebo max 3 lidech, co jsou schopni obetovat raaaanec casu a rozprostrit hru na vice casti/vice dnu…kampan musi byt proste epicka..a v 7 lidech..to si nedokazu predstavit…
Toz tak…Mam to, je to macek, za ty prachy to tam je, jen proste najit blazny, co si to chteji zahrat
A edit: HF4 je bozi, ted louskam modul 3…Eclipse dorazil pred koncem roku 2022, kouka na me v kallaxu a je v poradniku hrani, az budou pravidla…Obe dve hry jsou oproti SH odlisne, nelze porovnavat.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Brass: Birmingham + obaleno a insert
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 4 dny