Seasons - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Asmodée Editions
Asterion Press
Hobby Japan
Libellud
REBEL.pl
Autoři: Régis Bonnessée
Rok vydání: 2012
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Syllas - efekt dalsich karet pri obetovani

Dobry den, mam dotaz.
Pokud je hracem vylozen Syllas (all players have to sacrifice a card), co se stane, kdyz ostatni hraci obetuji karty s pozitivnim efektem (Potion of knowledge, dreams, power). Muzou tento efekt vyuzit nebo ne? Z pravidel mi to neni jasne. Predem moc dekuji za odpoved ????.
17.12.2020 12:45:14

.
Ne, obětování karty znamená její zahození bez využití schopností karty. Jediná výjimka je v momentě, pokud má na sobě karta něco jako "If sacrificed..." (nemám teď žádnou po ruce), pak se takový efekt spouští právě a pouze v okamžiku obětování karty.

17.12.2020 15:38:40

.> Dekuji za odpoved. Karty, ktere jsem vyjmenovala vyse prave maji efekt "sacrifice this card and do something". Jen mi nebylo jasne, zda tohoto efektu muzu uzit i pri obetovani Syllasem nebo jen pri obetovani hracem. - tenik

tenik - reakce na reakci u předchozí odpovědi :)
V tomto případě se skutečně zahodí bez efektu, protože to obětování musí provést hráč, který má kartu vyloženou, jako svou vlastní akci.

Našel jsem příklad, který jsem předtím zmiňoval: Cursed Treatise of Arus. Tahle karta má trvalou vlastnost: "If the Cursed Treatise of Arus is sacrificed, discard all the energy tokens in your reserve." -> A to je přesně ten efekt, který se spustí např. obětováním vinou Syllase.

18.12.2020 00:53:42

Vybíráme z Bazaru

Neo-Morphosis Infestation Hatchery Pledge+3D pack
Neo-Morphosis Infestation Hatchery Pledge+3D pack
Akt. cena: 2300 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas