Munchkin - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 8
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Asmodée Editions
Devir
Edge Entertainment
Pegasus Spiele
Steve Jackson Games
Autoři: Steve Jackson
Rok vydání: 2001
Sdílej: Facebook

Hrací odpoledne

Autor: LUCKINESS | 8 hodin 30 minut | 1.8.2015 | 8

Hra: Munchkin + Munchkin 3: Kněžské poklesky

Hráči: LUCKINESS a 3 neregistrovaní

Po obědě jsem se sešli na pár partií, nakonec z toho bylo 6 partií a 8 a půl hodiny hry. První hru ještě v pěti vyhrála nejmladší (7 let) hráčka, jelikož jsme byli až moc hodní, ale po jejím odchodu už jsme se začali pořádně munchkinovsky drtit.

Druhou vyhrál s velkou převahou bratr (16) , kterému se dařilo vždycky všechny přesvědčit k pomoci. A my se ještě hloupě předháněli kdo mu pomůže, až jsme nakonec pomáhali vždycky skoro zadarmo místo toho abysme ho nechali v tom vykoupat. Stejně tak vyhrál i v druhé partii, ale náskok už nebyl tak velký.

Ve třetí se nám s přítelkyní (19) podařil zajimavý kousek, kdy jsme nechali protihráče v přesvědčení že dokážem porazit nabušenýho krále Tuta, vždycky jsme o kousek dorovnali pomocí různejch lektvarů a oni tam naházali pro tuta +10lvl a 2x +5lv , takže z něj byl Gigantický King Tut z pekla v nevyhodnym oblečení. Noa my ho pak proměnili v papouška, takže jsme si rozdělili děvět pokladů.Tu partii jsem nakonec vyhrál.

Čtvrtá partie opět pro bratra, jelikož je podlej stratég a nemusí bejt na nikoho hodnej.

Pátou partii vyhrála má přítelkyně, jelikož jsme byli všichni čtyři hráči na 9. lvl a vždycky vystříleli všecko až nám prostě kouzla došla a přítelkyně pak mohla hladce porazit Dublérgangstery, bez jakéhokoliv odporu ze strany ostatních.

V poslední partii jsem pak úplnou náhodou zvítězil pomocí božího zásahu, který vytáhla moje přítelkyně. To jsem opravdu netušil že je vubec možné z dvou set karet vytáhnou právě tu jednu na vhodném devátém levelu.

V půl jedenácté jsme se tedy po více jak osmi hodinách hry a jednom snědenym plechu buchty rozešli zpět domů.

Odehráno v: Liberec (Okres: Liberec)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Nerozbalený Karak 2
Nerozbalený Karak 2
Akt. cena: 1390 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas