Eldritch Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Corey Konieczka
Nikki Valens
Richard Launius
Rok vydání: 2013
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Mystéria

Ahoj, něco mi delší dobu hry že v hlavě a nemám se na koho obrátit a mám tady jen vás. U Azathota jsou mystéria jasné, splnit tři mystéria, než procitne, jinak je konec hry. Jenže co když řeším třeba u jiných druhé mysterium a on mi prastarý procitne? Mám řešit okamžitě finální mysterium? Nebo musím dodělat předchozí mystéria abych mohl přemýšlet o finálním mysteriu? 

Abych to uvedl na pravou míru, přijde mi to jako by hra mi to chtěla ulehčit, že nemusím řešit mystéria, poflakovat se a na poslední chvíli vyřešit finální mysterium mi přijde, takový no, padlý na hlavu…  doufám, že jste mi nějak pochopili jak to myslím a ptám se, jak je to správně? ???????? díky za odpovědi 

#Eldritch Horror 

6.5.2021 19:27:05

Nejdřív vyřešit ta klasická pak to finální.

6.5.2021 19:46:04

HPL hry ti nic samy o sobě ulehčovat nebudou, duch Mythosu je právě opačný, naházet ti pod nohy co nejvíc klacků a chapadel :-))

Finální mystérium je vždy navíc. A navíc často obnášející zabít Prastarýho, zpravidla zároveň řeknou, že dokud nevyřešíš standardní mystéria, tak Prastarý nemůže být zraněn.

Je to designované, aby to bylo fest obtížné a aby tě to nutilo k tomu pokud možno nenechat dojít (i tak se někdy stane a ano, pokud jsi připraven, dá se to někdy ještě zvládnout).

 

6.5.2021 21:18:18 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Legends of Andor
Legends of Andor
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 hodiny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas