Earth Reborn - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: desková hra, strategická, válečná
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Ludically
Z-Man Games
Autoři: Christophe Boelinger
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

pohyb

Pokud k příkazovému žetonu(OT) položím 1 příkazový bod(CP), pak se může postava pohnout o tolik polí, kolik je hodnota pohybu na její kartě. Pokud je tedy hodnota 6 a já dám 1 CP k pohybu (na OT je pohyb s 3) pak:
1) se může postava pohnou např. o 2 pole, udělat nějaký jiný příkaz z toho samého nebo jiného OT, kterému jsem také přidělil CP, a dokončit pohyb do 6 polí? nebo ten příkaz zahraný po pohybu pohyb ukončí?
2) pokud jsem k tomuto OT přiložil jen jeden CP, můžu v dalších kolech tzn. při reaktivaci dokládat CP a využívat tento pohyb?
14.11.2016 12:43:02

pohyb
1) odpoveď je veľmi jednoduchá. Nie :) Ako náhle priložíš CP a tento pohyb prerušíš inou akciu, zvyšné body pohybu ti prepadajú.
2) áno, akcia pohyb je jediná akcia, pri ktorej sa dá v ďalších kolách dokladať CP. Ostatné akcie takto nefungujú. Ak teda sektor na OT má hodnotu 3, ty teraz použiješ len dva, v ďalšej reaktivácii môžeš doložiť ešte 1 cp aby si znovu aktivoval akciu pohyb. Pri ostatných akciách nejde tento sektor OT znovu pri reaktivácii použiť (close combat, shot, interakcia atď).

14.11.2016 12:48:53

Vybíráme z Bazaru

Divokej vodopád
Divokej vodopád
Akt. cena: 2 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas