Džin - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Fantasy, Středověk
Herní kategorie: desková hra, strategická
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: Benjamin Schwer
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Dávno, předávno odhalili Prastaří mocné Zřídlo magie a přes mnoho generací se kolem něj rozrostlo město překypující životem. Magická energie proudící ze Zřídla k sobě naneštěstí přitahuje zlovolné tvory, kteří jsou známí jako džinové. Chtějí se Zřídla zmocnit a použít jej k nekalým účelům! Patříte mezi nejzdatnější učně Akademie magických umění. Vaším úkolem je bránit zdroj magické síly a polapit všechny džiny.
Kdo z vás bude znám jako Zachránce Zřídla magie?
 

Ve hře Džin se střídáte na tahu a pohybujete svým kouzelníkem mezi 13 lokacemi na mapě. Tyto lokace jsou spojené cestami a provádíte na nich rozmanité akce jako je sběr lahví, zátek, svitků, mincí, najímání kouzelníků, rozmísťování utajených znalostí a v neposlední řadě také střet s džiny, které chcete polapit.

V každém kole však dosáhnete pouze na jednu ze dvou nebo tří možných lokací, takže je třeba pečlivě své konání plánovat, abyste v okamžiku střetu s džiny byli připraveni na jejich úspěšné polapení.

Hra končí v momentě, kdy bylo všech šest veledžinů polapeno nebo odstraněno ze hry. Body dostáváte téměř výlučně za polapené džiny.

Autor: Mirda-ta

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Rarita - nový Space Hulk (2014)
Rarita - nový Space Hulk (2014)
Akt. cena: 5000 Kč
Končí za: 8 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas