Dust Tactics - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: 2. světová válka
Herní kategorie: desková hra, válečná
Čeština: není
Vydavatelé: Dustgames
Fantasy Flight Games
Autoři: neuvedeno
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

Ponorka

Autor: Bauhaus | 3 hodiny 0 minut | 19.1.2013 | 1

Hra: Dust Tactics

Hráči: Bauhaus, fishbone

Hráli jsme scénář s ponorkou, omezeny na 8 kol. Fischbone za spojence, Bauhaus za němce. Náhodně jsme vybrali, kdo bude kde začínat, Fisch si vybral ponorku a vyhrál i hod na iniciativu takže začínal.

Hra pro něj nezačala dobře, první do boje poslal Corps Officers, kteří se dostali jen z bodu, kde začali, když si je podala Angela, která se přidala ke Sniper Grenadiers.
Zbytek kola už žádné velké ztráty nebyli.
V druhém kole se to rozjelo, němci postupně ztratili Sniper Grenadiers a Recon Grenadiers, kteří padli oběti plamenometům pěchoty a kulometům Wildfire, na druhou stranu spojenci platili za start uprostřed mapy, dělostřelectvo zničilo Tank Bustery a Poundera, kteří se snažili za každou cenu zničit KonigsLuther, který s jedním životem dožil do dalšího kola.
Iniciativu opět měl Fisch a tak KonigsLuther padl na druhou stranu, velitelské jednotce se ho podařilo hned zase povolat zpět, což byl šok pro spojence, který nezmírnilo ani zabití Angeli.
Ve čtvrtém kole se rozhoupali misky vah a štěstí se přelévalo z jedné strany na druhou, spojenci ztratili Rosie, Bazooka Jou, BBQ Squad, Steel Rain a Německo KonigsLuther, Beobachter, Lothar.
Po tomhle masakru už se toho moc nedělo, jen v pátém kole padla spojenecká „13 foxtrot“.
V šestém kole se podařilo povolat němcům Recon Grenadiers, kteří byli hned zmasakrováni.
Poslední dvě kola už byla jen marná německá snaha zničit poslední spojeneckou jednotku Wildfire, což se Battle Grenadiers nezdařilo a tak spojenci vyhráli na body, i když německé Kommandotrupp několik kol stálo na důležitém bodu, za který získávali každé kolo dvacet bodu.

Odehráno v: Přerov (Okres: Přerov)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Bitoku - rozšíření Festival
Bitoku - rozšíření Festival
Akt. cena: 180 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas