Blood Rage - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
CMON Limited
Guillotine Games
Autoři: Eric M. Lang
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

bojová karta při plenění když není oponent

Může se hrát bojová karta při plenění když není oponent? Já jen, že si teď nejsem po přečtení FAQ jist jelikož jsme pár věcí hráli jinak a navíc tím vzniká nekonečné kombo.

Tyrova výzva (znovuvyplenění) s Tyrovou statečností (když vyhraju, mohu si za 1 rage nechat mnou zahranou bojovou kartu) hrané ve třetím věku s Thorovým vzestupem (+3 rage a slávy když vyhraju) jako bojovou kartou mi vytvoří nekonečné kombo.

Taky mne zajímá jestli si Thoruv vzestup můžu odkoupit zpět když mi ho někdo zahodí Heimdálovou hlídkou anebo když by mi ji měl ukrást Lokiho jedem (vem si do ruky všechny karty zahrané vítězem)? U zahození si myslím, že ano, ale u Lokiho fakt nevím.
21.3.2017 19:23:31

GFFT
No, každopádně pokud není oponent, tak se žádné karty nehrají a jen vypleníš. Tím bych asi začal. Thorův vzestup si dle mě zpátky nekoupíš, protože Heimdallova hlídka zahodí všechny karty a hrají se tedy karty nové. Pak když boj vyhraješ, můžeš si odkoupit zpátky právě tu zahranou kartu. Také Lokiho jed má dle mě přednost a prostě ti Thorův vzestup sebere, pokud souboj vyhraješ. Snad se ti ještě vyjádří Morthe, to je expert :)

21.3.2017 20:13:20

Thoruv vzestup> To, že mi ji Lokiho jedem vezme to je jasné z pořadí vyhodnocování, ale jde mi o zaplacení 1 rage tomu, kdo mi ji vzal. Když mi ji hlídkou zahodí je to stále karta zahraná v mém kole, ale je možné, že je tam drobná nuance v překladu a významu.

Hráč "A" prohraje boj a Lokiho jedem mi vezme kartu, já mu zaplatím 1 rage a kartu si od něj vezmu zpět. - GFFT

Plenění kraje - Bojové karty

Pokud pleníš kraj bez zásahu protíhráče, tak pouze pleníš ale nebojuješ. Tedy nelze vykládat bojové karty (ty se už z názvu, skutečně vykládají jen a pouze v boji).

20.5.2020 09:34:28

Vybíráme z Bazaru

Krabice a obaly pro The 7th Continent
Krabice a obaly pro The 7th Continent
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 11 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas