nepřihlášený | přihlásit | registrovat

Zatrolené hry

Titulka       Katalog her       Nej...       Překlady       Herní kluby       Hráči       Diskusní fóra       Články       Bazar       Kontakt

Nově přidáno

nově v bazaru: 24 (zobraz)

Vybíráme z aukcí

Sailor Moon CCG display
Akt. cena: 101 Kč
Končí za: 7 dnů

Odehráno

• 241 hodin 35 minut
  • 192 her

* za posledních 7 dní

Zápisy a statistiky

Velké herní akce

Kalendář všech akcí

Úrovně uživatelů

• méně než 10 bodů
  • 10 - 24 bodů
  • 25 - 49 bodů
  • 50 - 74 bodů
  • 75 - 99 bodů
  • 100 - 249 bodů
  • 250 - 499 bodů
  • 500 - 999 bodů
  • 1000 - 2499 bodů
  • 2500 - 4999 bodů
  • více než 5000 bodů
Více informací

Arkham Horror - Innsmouth Horror

Arkham Horror - Innsmouth Horror - obrázek
Zde může být
vaše reklama
Pro více informací nás kontaktujte
Rozšíření pro hru: Arkham Horror
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: není
Vydavatelé: Fantasy Flight Games
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2009
Sdílej: Facebook

Celkové hodnocení: xxxxxxxxxo hodnoceno 18x
Hru mám Hru chci
Moje hodnocení:
Malkav
8.3.2010 10:09:12

Epický souboj s Prastarým

V krabici jsem našel karty které jsou patrněn součástí epického souboje(název pratarého ..na půlce popis jeho útoky a v druhé půlce popis útoku vyšetřovatelů), je možné je hrát be vlastnění Kingsportu?

Číst diskusi od první odpovědi (odpovědi jsou řazeny od poslední k první)
Přidat příspěvek
Kadaver
10.3.2010 12:53:06
to Malkav
Kadaver - avatar
Můžu Ti říct, že Epický souboj s Prastarým je pěkný masakr a krásně to dokresluje atmosféru souboje, který je jinak prostě jenom nudné házení kostek. Když si na kartě přečteš, že se prostě Tvůj vyšetřoval zoufale střemhlav vrhá na tu stvůru, aby zachránil své spolubojovníky, tak z toho máš hned jiný pocit.
Malkav
10.3.2010 12:47:06
poděkovaní

Takhle si představuji profesionální odpověď...díky, takže nakonec se vlastnění kompletu stejně nevyhnu..:)
Kadaver
9.3.2010 17:17:03
to Malkav
Kadaver - avatar
Bez Kingsportu, resp. bez základních karet Epického souboje, to hrát nejde. Ale šlo by to obejít, kdybyste je chtěli použít. Jedna z těch tří karet specifických pro každého Prastarého, je provedena v některém ze sedmi prvních kol souboje s Prastarým a druhé dvě někdy v druhých sedmi kolech souboje. Takže byste si třeba před každým kolem souboje mohli hodit šestistěnkou a na hod 1 byste zahráli náhodnou kartu z těch tří. Po zbytek prvních sedmi kol byste neházeli a pak zase začali házet a zahráli byste další kartu na hod 1 nebo 2 a pak i třetí na hod 1 nebo dvě.
Navíc byste si dávali pozor, jestli jste v prvních šesti kolech jednu kartu zahráli a pokud ne, tak byste ji zahráli v sedmém kole automaticky bez hodu.
sydo
9.3.2010 16:47:28
Malkav
sydo - avatar
Pravidla Kingsportu jsou zde, určo tam bude popis souboje s Prastarým:

http://www.fantasyflightgames.com/edge_minisite_sec.asp?eidm=6&esem=4
Malkav
9.3.2010 16:37:37
pravidla kingspotu

vtip je v tom..že já nemám rozšíření kingspot...proto jsem doufal..že je tu někdo..erudovaný ;)
sa3xxx
8.3.2010 10:20:04
aaa

najdi si pravdila kingspotu a uvidis :) tiez neviem, ale takto to zistis najrychlejsie :)
Parxel
8.3.2010 10:16:18
Malkav
Parxel - avatar
Pravidla jsem četl nedávno a pokud si dobře pamatuji, tak se tam píše, že to není bez kingsportu hratelné.
1