Arkham Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Edge Entertainment
Fantasy Flight Games
Galakta
Heidelberger Spieleverlag
Nexus
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2005
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Limit nestvur v AH

1) Zapocitavaji se nestvury, ktere se vazou primo k prastarym do limitu nestvur v AH? Jde do Glaaki a jeste jednoho (jmeno mi vypadlo :-( - nicmene asi je to z rozsireni Dunwitche - jde o to, ze pokud na karte u prastareho je napr. napsano, ze pokud dojde k privalu nestvur ma se pridat na kartu lokace s danou branou podle mytu pridat jedna nestvura spesl toho prastareho (treba sluzebnik glaaki) - prodpokladam, ze se do limitu nepocitaji?

2) pokud je na karte mytu receno, ze se napr.. v dusledku nejake udalosti vyrojili dlasi treba 3 nestvury na nejake ulici - pocitaji se do limitu? (nemyslim tim napr. pri stretnuti u karty lokace, ale primo ve fazi mytu jako jeho soucast, tj. dlasi nestrvury krom te ktera se objevi spolu s branou, a take nemyslim tu ktera napr. rika ze se obejvilo 5 a po kazde fazi pribude 1 az na nakej pocet kdy dojde k selhani a tedy nejakemu negativnimu dopadu na detektivy, proste jen ciste - vyrojili se dlasi 2 nestvury na ulici, tot vse ;-)
24.2.2016 07:39:19

ollie21
1) Tyhle nestvůry, označené na líci vlevo dole červeným kolečkem se do limitu nestvůr nepočítají a nedají se získat jako trofej.

2)Ano počítají jsou to nestvůry klasicky přidané do hry. Na rozdíl od těch které se objeví jen v rámci nějakého střetnutí a ať už je vyšetřovatelé zabijí nebo ne, zase zmizí. Ty se samozřejmě nezapočítávají.

24.2.2016 08:00:00

Vybíráme z Bazaru

Sabotér: Ztracené doly
Sabotér: Ztracené doly
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas