Arkham Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Edge Entertainment
Fantasy Flight Games
Galakta
Heidelberger Spieleverlag
Nexus
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2005
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Inserty

Ahoj,
chtěl bych si koupit insert, ale bojím se toho, že inserty jsou pouze na základní hru a že se tam nevejdou rozšíření. Zatím mám Dunwich.
Prosím o krátkou radu, poradu či odmítnutí :-)

Já vím, že určitě nějaké vlákno na toto téma existuje, ale já ho tady nenašel. Takže se omlouvám za otevření vlákna.

Díky

Jarda
15.8.2018 09:13:24

Inserty
kopiruju sem recenzi, co jsem psal na insert e-raptor na fantasyobchod, treba ti pomuze: Insert se velice dobře skládá i méně zručným lidem jako já. V krabici sedí opravdu natěsno, než ho tam vložíte, přesvědčete se, že máte vše správně složené. Já neměl a při vyndavání z krabice se lehce poškodil. POZOR: pokud máte karty v obalech, do insertu se rozhodně nevejdou. Insert je pouze na základní sadu a nepočítá s rozšířeními. Nicméně pokud máte příšery v pytlíku a detektivy ve stojáncích na stálo (tudíž se do insertu nevejdou a je třeba na ně jiná krabička), tak se tam pohodlně jedno malé rozšíření (třeba faraón) vejde. Dunwich už ale bohužel ne. Doporučuju tedy jen pokud nemáte karty v obalech a neplánujete hru rošiřovat

17.8.2018 09:45:55

inserty

jinak ja insert nakonec vyuziju i kdyz mam skoro vsechna rozsireni. nastrkam tam karty, ktere budou zrovna pri teto hre potreba a docela to jde...rozhodne setri misto na stole.

17.8.2018 09:47:37

Inserty
Já bych třeba hrozně rád koupil nějaký case, do kterého se vejdou všechna rozšíření, protože nosit to v krabicích je hrozně neefektivní (krom toho, že se to nosí fakt blbě:)).

Bohužel jsem na netu nic takového nenašel, jen custom buildy, co si lidé sami vyrobili nebo nechali udělat na zakázku...

17.8.2018 14:03:50

Inserty
Osobně zatím nemám zkušenost s Arkhamem, mám jen Eldritch. Ale určité řešení může být www.Feldherr.com. Existují kufříky, kde si dle své volby dokoupíš různé pěnové pořadače (znova, neznám akrham, nevím kolik tam toho je). Dokonce jsem tam zahlédl i pěnové pořadače, které si sám "vytrháš", takže si je můžeš dle svého upravit. Jsou shopy, které to u nás vedou - Fantasyobchod, Tabletop. Kdyžtak jim napiš a minimálně TT je ochotno ti to dodat do ČR.

17.8.2018 14:25:34

Vybíráme z Bazaru

Únikovka: Únik z Alcatrazu
Únikovka: Únik z Alcatrazu
Akt. cena: 190 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas