Ahoj - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 75 min
Herní svět: Piráti, Zvířátka
Herní kategorie: strategická
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé: Fox in the Box
Leder Games
Portal Games
Autoři: Greg Loring-Albright
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Tento popis ještě nebyl definitivně schválen. Pokud chcete, můžete zkusit navrhnout vhodnější verzi, která by lépe odpovídala ideálnímu popisu.

Ahoj je přístupná asymetrická hra, v níž se ujmete role trochu chvástavých mořeplavců, kteří hledají slávu na širém moři. Podobnost s ROOTem není čistě náhodná - za hrou stojí stejný vývojářský tým, včetně ilustrátora.

Ve hře se ujemete rolí banditů a vojáků pátrajících po věčné slávě na mořských vlnách. Jeden hráč zde bude ovládat flotilu Bluefinů, což je skupina žraloků a jejich zubatých přátel, která se snaží v těchto vodách udržet klid a mír pomocí ostré oceli a střelného prachu. Další hráč se zase chopí Unie měkkýšů, což je spojenectví podmořských stvoření a jejich soudruhů, kteří se snaží navrátit se do svých starých domovů. Když vás bude hrát více, tak jeden z hráčů si pod křídla vezme frakci pašeráků. To jsou svébytní kapitáni, kteří pořádají blokády, skrze které pak pašují luxusní či nepostradatelné zboží, které tak dodávají těm, kteří ho nejvíce potřebují. Nebo těm, kdo mají nejvíce zlata. Pusťte se tedy do průzkumu moře. Během hry si tak vytvoříte unikátní herní mapu plnou skrýší s poklady, nebezpečnými vraky a silnými mořskými proudy. To vše skrze kvalitní herní dílky regionů.

Autor: iogeone

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Ríše priser
Ríše priser
Akt. cena: 15 €
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas