Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy, strategická |
Čeština: | není |
Vydavatelé: | Into the Unknown |
Autoři: | Marcin Welnicki |
Rok vydání: | 2020 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
KS
KS kampaň zde:Ahoj, jaká je podobnost s Kingdoms Forlorn? Stejný vydavatel, bude i podobná hra? Nebo jinak, když chci především open world, chodit po mapě a objevovat, je pro mě spíš tohle, nebo to Kingdoms Forlorn? Díky, Petr.
@PetrDudek Tak přímé porovnání napřímo ti (asi) nikdo neřekne, když druhá hra má vyjít až 2024. U ATO je dost zdrojů, aby ses podíval, o čem to je.
U KF a ostatně i ATO se podívej na anotaci na BGG a myslím docela hezky sepsal jeden uživatel u KF hodnocení /dost možná nějaký tester prototypu-konzultant/, uživatel Ajewo.
https://boardgamegeek.com/boardgame/297510/kingdoms-forlorn-dragons-devils-and-kings/ratings
Co si pamatuju, tak ITU poměrně dost ATO konzultovalo/vyvíjelo s nějakými adminy/aktivními hráči z KDM komunity.
KF jsem nestudoval, ATO mám rozehrané chvíli, ale na první dobrou /fakt nechytat za slovo/ mi přijde, že KF bude víc zaměřené na konkrétní chary s jejich příběhem. A v ATO bude hodně důležitý background Arga, jako lodi, se kterou se plavíš po mapě a objevuješ, co, jak a proč tam děláš. ATO nejspíš bude více obecné z hlediska bojovníků - Titánů, i když ztráta toho vymazleného má být nepříjemná, protože přijdeš o progress.
Dnešní update:
dali do oběhu kompletní pledge…
novej obsah gameplay all-in (4 sezóny+4xtitán+nemesis) €559 za předpokladu že člověk měl Fates a early Bird bonus úspora €37…dali jich jen 1000ks
dodatek, pokud chcete kompletní novej herní obsah je nutný přihodit Skyward Oddysey…
Já osobně teď beru Trismegistus All-in Pledge za 960 €..:)
V Pledge Manageru pak ještě vezmu binder pro AT:O a pokud nabídnou i binder pro AT:TSOH, tak i pro něj.
Nakonec pokud se odemkne Stretch Goal Diomedes, The Giant King za 36 €, tak beru i ten, protože nebude zahrnut do Trismegistus All-in Pledge..:)
@CzechWin proč by neměl bejt Diomedes v Trismegistoj? tam snad píšou že bude dán zadarmo do každý pledge která obsahuje ATO nebo Herakla…:)
ale počítám, že na 10k lidí se to nedostane…
@Hmota Máš pravdu, špatně jsem si to přečetl v té hromadě informací..:)
Tu hlavní stránku opravdu mají nepřehlednou.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: Ora et Labora
Akt. cena: 1400
Končí za: 21 hodin
Komiks BRZRKR (spoluautor Keanu Reeves) 1. díl
Akt. cena: 2 Kč
Končí za: 4 dny