Poděkování Mindoku

Před nedávnem jsem si na zdejším bazaru koupil starší hru Údolí králů, kterou v češtině vydal Mindok. Bohužel měla hra několik nedostatků, na které jsem nebyl předem upozorněn. Konkrétně byla pravidla místy popsaná propiskou, čtyři karty poničené od zubů jakéhosi menšího tvora a herní plán byl na přehybu obstojně rozdrbaný. Jelikož už hra není delší dobu na trhu, nebyl jsem si jistý, jestli k ní budou v Mindoku mít k dispozici náhradní komponenty. A jelikož jsem po nich chtěl výměnu většího množství obsahu, napsal jsem jim, že za něj rád zaplatím. Odpověď z Mindoku přišla záhy a byla více než vstřícná. Nejen, že mi poškozené komponenty vyměnili, ale navíc trvali na tom, že za to ani nic nechtějí.

Chtěl bych jim alespoň touto cestou poděkovat za ochotu a za přístup. Kéž by se zákazník s takovýmto přístupem setkával co nejčastěji (a teď nemyslím jenom oblast deskových her).

---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.
22.10.2018 12:08:47

:-)
Tak to je od nich pekné.
Práve včera sme si to doma po dlhej dlhej dobe zahrali. Je to parádna hra. Potom som si to na bgg poznačil a zistil som ,že to bola už 51 hra. A stále baví :-)

22.10.2018 12:59:20

poděkování

MINDOK má naprosto příkladný přístup k zákazníkům co se týče chybějících komponent. 2 konkrétní případy mohu říct ze své zkušenosti.

Ve starší rodinné hře MONDO se nám pokazil budík (minutka ve tvaru zeměkoule) která hráčům odměřuje čas. 6 minut pak trvalo asi 3,5 minuty. Budík nám promptně vyměnili za druhý.

Ke hře Master of Orion jsme nedostali v kamenném obchodě 2 další karty rádců o kterých je v CZ pravidlech zmínka nicméně asi byly ve finále vydavatelem vypuštěny. Ale i tyto nám Mindok promptně zaslali, za což jim patří dík.

Schválně jsem v předchozích větách použil dvakrát slovo "promptně" protože v jejich případě se jedná o okamžitou reakci.

22.10.2018 14:11:09

připojuji se

Taktéž s Mindokem pouze pozitivní zkušenost :)
Kupoval jsem Adrenalin CZ a v krabici chyběly plastové lebky + jedna figurka byla "podivně" slepena. Mindok okamžitě poslal lebky a novou figurku :)

Díky

22.10.2018 14:37:18

Pripajam sa
Tiez mam s Mindokom a nahradnymi komponentami iba skvele skusenosti. Palec hore!

A to iste aj REXhry, Albi a Blackfire.

22.10.2018 23:22:39 | Upraveno autorem (porovnej)

Mindok dakujem
Chcel by som sa takto verejne podakovat za az neuveritelny hračsky support mindoku. Kupili sme si azul a jedna cervena dlazdica bola zle vylisovana a mala ostre hrany, neriesil som. Potom sa "nám" podarilo obliat komplet great western trail, schytali to hlavne karty. Vela z nich sa zvlnilo a znicilo. Tak som skusil napisat do mindoku ci sa nedaju kupit karty a ci nemaju jednu cervenu dlazdicu navyse. Do 5pracovnych dni (z prahy do bratislavy) som si nasiel v schranke obalku s kartami a dlazdicou! Neuveritelne, naozaj dakujeme!

Mia san mia...

15.11.2018 22:35:18 | Upraveno autorem (porovnej)

Potlesk
Pro Mindok i MalcomReynolds, že spustil tuhle vlnu pozitivního feedbacku!

Tady je: https://goo.gl/aUfZx5

_____________________________________________________________________
Od Blackfiru si už nic nekoupím a když budu chtít něco of FFG, koupím si radši originál.

17.11.2018 13:43:17

Vybíráme z Bazaru

Prodám Intriky
Prodám Intriky
Akt. cena: 99 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas