Dotahnout vyrobu vlastni karetni hry do konce...

Ahojte, 

 

vymyslel jsem si chlastaci party karetni hru. Nastrihal papir, popsal ukoly a pozval kamarady. Pak kamarady kamaradu, kteri meli byt kritici. A nakonec ostrilene hrace s pripominkami.

Ale co ted. Chtel bych tomu udelat grafiku, ale nemam sajnu, co vyrobce karet bude chtit. Jestli kazdou kartu zvlast, nebo muzu na jeden arch nacpat nekolik karet atd.

 

A uz vubec nevim kde a jak vybrat desitky tisic, abych si mohl dovolit minimalni vytisk.

 

Urcite bych chtel dostat hru do prodeje. At uz jako hobby, ze kdo se ozve, tak mu ji poslu a nebo ve velkem s vytvorenim eshopu. Ale to uz je hudba budoucnosti. Ted hlavne dokoncit prototyp.

 

 

Nejake napady a rady? Ano, muzu to hodit na kickstarter. To vim taky, ale taky jsem jen teoretik.

 

Diky!

10.8.2021 14:20:08

Po cloveku co by udelal grafiku se muzes podivat na Fiverru:

https://www.fiverr.com/search/gigs?query=card%20game&source=main_banner&acmpl=1&search_in=everywhere&search-autocomplete-original-term=card%20&search-autocomplete-available=true&search-autocomplete-type=suggest&search-autocomplete-position=3

Sleduju crowdfundingove platformy a pici hry se na nich moc neprodavaji, takze spis zkusit oslovit nejaka vydavatelstvi primo a pak pripadne se rozhodnout co a jak dal..

10.8.2021 16:07:54

https://eshop.albi.cz/cteni-pro-radost/albi-den-deskovek/

11.8.2021 09:13:20

Děkuju za náměty! Ať už odkaz na Fiverr, který jsem využil a nebo Albi, které jsem oslovil, ale prý tento sortiment už mají plný, takže smůla. Napsal jsem i vydavatelství Blackfire, ale ti vůbec nemají zájem o tento styl hry.

 

 

Aktuálně jsem hra založil fb a IG, kam přidávám fotky pro lepší představu a seznámení:

https://instagram.com/vypijena 

A vypadá to, že budu muset jít cestou startovače, ale jako dyslektik se toho bojím jako čert kříže. Přeci jen obsah prodává. :P 

9.9.2021 13:30:28

Vybíráme z Bazaru

Bad Bones
Bad Bones
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas