Krátká představení her na youtube (CZ)

Ahoj všichni.

Občas točím krátká neveřejná představení her / unboxingy, abych nalákal kamarády na testovací hru nebo jako inspiraci. Je to čistě amatérské, nesnažím se konkurovat profíkům. Točím bez střihu, přípravy, scénáře, z ruky na mobil. 

Výhodou je, že je to krátké (5-10 minut), že to nejsou mainstream hry (ty jsou na profi kanálech) a hlavně je to v češtině. Nevýhodou je velmi levná produkce a lehká zmatenost.

Točil jsem teď nějaká nová videa. Byl by prosím někdo ochotný na to kuknout, jestli to má pro deskoherní komunitu nějakou hodnotu? Nebyl by problém postupně časem přidat pár desítek her, o kterých asi nikdo nic velkolepého točit nebude (Waldschattenspiel, DruidenWalzer, Mr. Jackové, Khet). Ale zase tím nechci ztrácet čas, pokud by to nikoho nezajímalo.

Klidně piště upřímnou kritiku nebo rady k vylepšení. Původně to bylo točené pro pár kamarádů a jsem si vědom, že to není (zatím) na Oskara… ;-) Nemám tedy úplně v plánu nějaká videa se střihem, přiblíženými záběry alá Dekofobie, ale změnám k lepšímu se nebráním.

Lupl jsem to na jeden můj starý kanel: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLO8KQJiVBGTmmOQl_zTjEOCw33iViL5Nt

Děkuji za pozornost

Honza
 

26.5.2023 15:48:08 | Upraveno autorem (porovnej)

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

Ecos: První kontinent - nová
Ecos: První kontinent - nová
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 11 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas