hra z ameriky

zdravim.mam prilezitost si nechat dovest hru z ameriky ,ale nejak nemuzu prijit na to,co by za to stalo.jelikoz jsem spis zacinajici hrac,tak se obracim na vas,zda by ste mi mohli poradit.melo by to byt bud neco noveho,nebo neco starsiho,ale co se zde neda sehnat.pokud poradite dobre,budu na vas myslet vzdy,kdyz to budu hrat :).za prispevky dekuji.
toneckrmelec

apropos v katalogu her by se me osobne hodil filter podle roku vydani,ci dostupnost v CR.
13.9.2015 21:05:12

US
jde ti i o cenu? protože v USA seženeš dost her daleko levněji než u nás, nebo vyloženě chceš špatně dostupné věci nehledě na cenu?

13.9.2015 22:02:25

Zaily
V tomhle případě je rozhodující cena, ne? Všechno se dá sehnat přes prodejce v ČR, ale cena je pak trochu jinde, za což oni ale nemůžou.

13.9.2015 22:12:50

Cave Evil
Já si kdysi chtěl koupit Cave Evil za cca 60 doláčů a dovoz stál zhruba jednou tolik. Bohužel v současnosti je nedostupný. Navíc má vyjít v českém překladu, ale kdo ví zda k tomu vůbec dojde.

14.9.2015 12:15:05

Havelock
No tak máš pravdu, na druhou stranu, pokud ten někdo kdo to bude nakupovat bude prolézat nějaké profláklé prodejny deskovek, třeba tam budou mít nějaké zapomenuté klenoty, které se už sehnat nedají :)

14.9.2015 12:34:47

Amerika
Nedávno jsem prosil kamaráda, aby mi přivezl Words on the street, které zde není k sehnání a věřím, že podobné americké evergreeny, které jsou k mání v každém obchoďáku se vyplatí přivézt. V jiném případě mi to přijde jako nesmysl. Stačí si vyjet do Donaucentra v Regensburgu, kde v Mulerovi a Galerii kaufhof najdete například vynikající Kingdom buildera za 600 i s rozšířením. Takže o ceně to není.
PS: V regensburgu nsad ještě pořád funguje sklad 12spiel (dnes pod obřím prodejcem https://www.spiele-offensive.de/) a tam mají další spoustu věcí ve slevě.

14.9.2015 16:38:12

Stepan
Ehm, Kingdom Buildera vydávají německé Queen Games, takže tady bych problémy s cenou v Evropě fakt nečekal.

Ale pokud bych měl přidat svou trošku k Toncovu problému, tak bych řekl, že je primární, co tě baví (nahoď druh hry, téma...) a ne to, co je v US levnější nebo dostupnější. Ledaže bys to měl na obchod...

14.9.2015 17:55:09

fakt nevim
no tak koukam,ze sehnat za humny se da uz temer vse,takze by to melo byt spis neco zde nesehnatelneho,pac tam delsi dobu nepojede.jinak hrani her jsem znovuobjevil po delsi dobe a bavi me spis hry urcene pro vic hracu.tim specifikace nejspis konci,pac jsem zapalenym hracem par mesicu.pred 15-ti roky jsem hral jako teenager magic,ktery si obcas dam jeste dnes.mam rad bang.a tento mesic sem objevil u nas ve meste hracskou komunitu a hrali jsme room 25 s rozsirenim a rialto,takze jsem spis zacatecnik.investoval bych tak do 100 dolaru.dyz mi sem hodite par tipu,tak uz si z nich snad vyberu.opravdu spis,nez konkretni tip hry mi jde o soupereni.takze cim vic porazenejch protihracu,tim lip :) dik za tipy

16.9.2015 21:01:18

Vybíráme z Bazaru

Liška podšitá
Liška podšitá
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas