Figurky/miniatury D&D, DrD a ostatní

Ahoj, do rukou se mi dostalo pár figurek Dungeons & Dragons tak sem si je zkusil nabarvit a děsně mě to chytlo. Fakt to uklidňuje.

Má otázka zní, kde kupujete miniatury? A jaké jsou podle vás nejlepší značky? Mě osobně nejvíc baví klasické 80/90kové D&D, akorát sehnat něco u nás je nejspíš nereálné a z ebay se to dost prodraží skrz poštovné. Figurek na DrD moc není a navíc nejsou zrovna pěkně udělané. Děsně se mi líbí figurky od firmy Siren ( http://sirenminiatures.com ) ale není to uplně klasická fantasy.

Dají se u nás sehnat nějaké pěkné figurky? O obchodech jako fantasyobchod.cz a spol vím, ale vesměs mají všude to stejné. Rád bych našel nějakou řadu miniatur, která by mě vážně bavila a mohl si ji kompletovat. Budu rád za jakoukoliv radu, či návrh. Jo a ještě jedna věc, je li tu někdo, kdo má podobný koníček a je z Brna či okolí, určitě napiš. Rád bych o tom pokecal a něco se dozvěděl.

Díky za pozornost a přeji krásný den.
12.8.2016 12:21:22

...
Pokud chce někdo sehnat relativně dost miniatur na D&D nebo jinou hru na hrdiny za poměrně málo peněz, často se doporučuje koupit si stolní hry D&D prostě jen kvůli miniaturám. Asi to není úplně co si chtěl slyšet, ale pokud se nabarví tak z dosud tuším 4 her máš těch figurek fakt kupu (konkr. asi 160) za asi 5-6k... :)

A nabarvené vypadají opravdu pěkně ;).

12.8.2016 12:41:45 | Upraveno autorem (porovnej)

pěkné figurky
Ahoj,

Pěkných figurek je všude plno, jen si vybrat :-)

Obligátní modely od GW se mně hodně líbí. Nejlepší ceny mají v Černém Rytíři v sekci warhammer či age of sigmar

Já nakupuju v battlefeiled berlin a wayland. V prvním jmenovaném krámě mají obrovský výběr rpg miniatur. Teď jsem tam nakoupil figurky pro Proroctví a Talismn. Pravda, jsou dražší, ale mrkni na jejich stránkách na fantasy miniatury, repaer a bones, tam jsou levnější varianty a figurka tě pak vyjde na tři čtyři éčka. Kdybys chtěl vědět víc, klidně se ptej

31.3.2017 18:16:14

wayland
Kdyz jsme u waylandu, nove tam ted maji radu nebarvenych plastovych figurek od Wizkids, urcenou prave pro RPG. Uz o nich delsi dobu premyslim.
http://www.waylandgames.co.uk/4502-wizkids-unpainted-miniatures
Nebo si muzes koupit Silver Tower, je to sice treba slepit, ale k pomerne zajimavym figurkam tam mas i zajimavou hru.

1.4.2017 10:23:07

Vybíráme z Bazaru

Too many bones Undertow
Too many bones Undertow
Akt. cena: 1950 Kč
Končí za: 16 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas