Deskovky pro děti

Kamrádka zakládá ve škole matematiky a deskových her (netuším co to má společného) a získala nějaké peníze z EU. Potřebovala by poradit nějaké deskovky pro věk 7+ v jakékoliv obtížnosti i žánru, mě napadlo jen carcasone a osadnici z katanu. Proto bych vás chtěl požádat o nějaké nápady a návrhy. Případně jestli není nějaký speciál deskofobie, který by se tím zabýval. Díky za odpovědi.
28.6.2016 14:40:11

Hry od 7 let
Ja s myma detma, aktualne 8 mam odehrany Carcassone, Osadniky, Port Royal, Karubu, Patchwork, Mice & Mystics, Ticket to Ride. Vsechny jsem peclive vybiral a rekl bych, ze jsem se se vsemi suprove trefil. V kazdem pripade hledam dalsi a take bych si rad nechal poradit od zkusenejsich.

28.6.2016 15:01:41 | Upraveno autorem (porovnej)

To záleží na zaměření
Podle zaměření:

lehce výukové a zajímavé: Země, Fauna, Abaku, Tik-tak-Bum, Ubongo

zábavné: Safari Bar, Mamma Mia, Malacca, Švábí salát, Dobble, Jungle Speed, z větších krabic třeba Colt Expres.

28.6.2016 15:21:48

pár tipů
Dost záleží na tom, jestli budou děti hrát samy, nebo s dospělákem. Z her které se osvědčili u nás: Zooloretto, Velbloudí dostihy, Ostrov, Galaxy Trucker, Vládce Tokia, Mimikry, téměř jakákoliv postřehovka a když hru povede někdo starší, tak např. Railways of the World, Age of Mythology, Krycí jména, Dixit.

28.6.2016 16:16:28

v podstatě zahrají všecko, co jim někdo vysvětlí
Výborná zkušenost z oddíli je s talismanem, jen je dlouhej.
Jinak souhlasím se zooloretem, takenoko, sabotér, tik tak bum, sequence, třeba i numbers, ubongo, quadropolis, room 25, koncept, tikal, aktivity, základka. zapadákov, .
Nebál bych se i cyclády, nebo eko, othello, abalone, minutová říše, malá velká obojí, jungle speed, grabolo, duch, fingo, panic lab, set.
Nechci koukat co psal někdo předemnou a tak to píšu jak mě to napadá.
Kvak, escape,
no tak nějak

28.6.2016 19:02:13

Hry
Řešil jsem podobný problém. Měl jsem kroužek ve škole 1-4 třída. Tyto hry všechny děti zvládnou. Některé s doprovodem dospělého. Dceři je 6 let a zvládá je. Kolikrát blbost pro dospělého je velká zábava pro děti.
Niagara, Animal Upon Animal, Bang, Cardline: Svět zvířat, Hej! To je moje ryba!, Labyrinth ,Loony Quest ,Loopin Louie ,Magický labyrint ,Mlsné myšky ,Monopoly: Bláznivé Bankovky, Origin: Počátek lidstva, Pictomania, PitchCar ,Splendor ,Ticket to Ride ,Želví závody

29.6.2016 08:26:55

Vybíráme z Bazaru

ANNO 1800 - insert pro hru
ANNO 1800 - insert pro hru
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas