Arcadia Quest vs. Mice and Mystics

Kterou z nich? Nebo doporučíte něco jiného na stejný způsob dungeon crawlu? Uvažoval jsem i o Descentu, ale nevím jaké to může být s tou apkou. Rozhodně nechceme hru kde jeden bude PJ. Aby byla alespoň tady na ZH přeložena do češtiny a dala se rozumně hrát ve 2 i 4 lidech. Nevíte o něčem? Nebo tyhle 2 jsou ideální kandidáti?
7.8.2016 17:07:37

Z týchto dvoch...
... by som ja vybral jednoznačne Arcadiu Quest.
Ale ono záleží, že čo od hry čakáte. Arcadia nemá žiadny hlbší príbeh - každý scenár má nejaký malý úvod, ale to je všetko. Na druhú stranu má Arcadia prepracovanejšiu kampaň. Je vyváženejšia a vtipnejšia. Je tam síce veľa kociek, ale tým, že hráči hrajú proti sebe, tak to tak nevadí a hráč má možnosť vhodným nákupom predmetov a kombináciou predmetov veľmi ovplyvňovať koľkými kockami bude hádzať a či bude mať re-rolly a pod.

Na M&M sa mi nepáčilo to, že strašne veľa vecí záležalo od výsledku hodu kociek, ktorý hráč nemal veľmi ako ovplyvniť a tak sa z toho stávala skôr otázka šťastia. Na druhú stranu ide o kooperatívnu hru, kde hráči spolupracujú a má dobre rozvinutý príbeh, ktorý postupne počas scenára objavujete.

8.8.2016 09:51:15

Jestli
chcete plnou kooperaci a krasny pribeh, tak urcite mysky.

Jestli se chcete zaroven trochu pojizdet mezi sebou a hodne si tunit postavy, tak spis arcadii.

8.8.2016 14:22:18

Vybíráme z Bazaru

Dead of Winter
Dead of Winter
Akt. cena: 580 Kč
Končí za: 20 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas