Výrazně chybí funkčnost administrace nahraných překladů a grafiky

Protože Morthe napsal do obecného vlákna o úvahách modernizace webu svůj problém a protože je to také úplně přesně to, co trápí mne a co by bylo třeba vyřešit, odcituji tady jeho příspěvek a prosím aby se pokud možno "kompetentní orgány" veřejně vyjádřily, jestli s tím půjde něco dělat. Je to jedna z konkrétních věcí, která by se tady měla udělat i vzhledem k rozrůstajícímu obsahu. Pro jistotu, i když nerad, to posílám i do kontaktního formuláře.

Citace Mortheho:
V diskuzi mnohokrát padlo, že nejdůležitější na ZH je vlastně ten obsah - překlady apod. Ale zkusili jste si to někdy "administrovat"? Nahrál jsem na ZH desítky souborů, ale nemám nad nimi žádnou kontrolu, nikde si nejsem schopný vypsat, které soubory jsem nahrál a v jaké verzi, abych je mohl třeba udržovat aktuální. Je to neskutečně otravné a mě osobně to třeba odrazuje na ZH už něco nahrávat... o omezení velikosti souborů ani nemluvím - pro kvalitní tiskové PDF není 50 MB žádná velikost, ale sem jde natlačit maximálně nějakých 15 MB. Tudíž sem stejně mohu nahrát jen nějaký nekvalitní náhled a "ostré" verze musím držet někde bokem. A když z technických důvodů zmigruju na jiné úložiště, stanou se všechny odkazy najednou nerelevantní. Takové malé peklo.
18.10.2018 08:59:18 | Upraveno autorem (porovnej)

kren
Mám pocit, že limit už je zvednutý o dost výš. Jinak ale souhlas, snažím se při aktualizaci souborů aspoň do poznámky uvádět co bylo změněno, ale vzhledem k omezené velikosti poznámky se nějaký větší changelog, pokud je průběžně úprav víc, vést stejně nedá.

18.10.2018 22:54:02

souhlas
Moc souborů jsem sem nenahrál, ale i tak už se mi stalo, že jsem u nějaké hry narazil na svůj vlastní překlad pravidel a divil se, že jsem něco takového kdysi vůbec vytvořil. Totéž u fotografií. Chtělo by to mít na to zvláštní složku v profilu, stejně jako tam jsou "Články". U sebe jsem si nějakou databázi nahraných souborů nevytvářel, myslel jsem, že takovou přehlednou databází budou pro mě právě tyto stránky. To jsem se tenkrát spletl.

26.10.2018 09:59:28

Vybíráme z Bazaru

Caverna: Sedláci z jeskyní
Caverna: Sedláci z jeskyní
Akt. cena: 30 €
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas