Noví užívatelia


Upozorňujem na nových užívateľov Strempi a Angrybird ktorí začali prihadzovat v tejto aukcii tesne pred jej ukončením
https://www.zatrolene-hry.cz/bazar/91648/
A teraz požiadali o zrušenie prihozov s odôvodnením že toľko peňazí nemajú. Písal som aj správcovi bazáru Midlessheep ale bohužiaľ sa neodpovedal.
31.5.2019 13:17:11

Strempi
No pokud nekdo hodi do aukce prihoz, a nekdo ho prebije, neni dotycny nucen cekat nez aukce skonci pokud je na 2 ci 3 tim miste ne? Nebo ano?
Tim chci rici, ze kdys sem druhy v aukci a hru si koupim z jine aukce treba kup ted, a prvni v poslednich 10 hodinach rekne ze to nechce, tim padem to pripada druhemu ale hru uz mam tak nejsem povinen auci tim padem vyhrat?
Jen me to zajima jak to muze v dane situaci byt.
(podotykam mam za sebou dost aukci a vse ok, tak je to jen informativni )

31.5.2019 18:20:46

streetek
Aukci v takovémto případě nejsi "nucen" vyhrát. Naopak, je dobrá vůle prodejce pokud ti to potom nabídne (jakožto dalšímu v pořadí) nebo jestli aukci vystaví znovu :)

Podle systému sice vítěz jsi a dle pravidel bazaru bys tak měl být povinnen hru koupit za tebou nabízenou částku, ale... je to diskutabilní.
Bez diskuzí bys musel i ty požádat o zrušení příhozu, abys ani podle systému nebyl vítězem právě ty :D
Ale já se ještě nesetkal s nikym kdo by to "dalšímu v pořadí" nutil.

31.5.2019 18:47:19

Peet
Tak tim padem Perun oznacil Strempiho nepravem, za problemoveho cloveka. Pisi tak protoze se jedna o kamose ktery byl bohuzel druhy v poradi a hru jiz koupil v jine aukci pres kup ted. Tim padem ho oznacil za problemoveho uzivatele zbytecne, kdys odmitl hru v jeho aukci jako druhy zaplatit. Tak to je vporadku.

31.5.2019 19:08:31 | Upraveno autorem (porovnej)

streetek
No v tom případě je podle mě Strempi naopak slušný, že o to v tomto případě zažádal taky, aby dal možnost zas tomu po něm :)

31.5.2019 20:22:07 | Upraveno autorem (porovnej)

ad Strempi
Tak buď kecá perun91 nebo Strempi, protože perun91 napsal, že Angrybird i Strempi zrušili oba aukci s odůvodněním, že nemají tolik peněz.

1.6.2019 08:55:23

Kren
Tak jako videl sem historii konverzace jejich, a Strempi nenapsal ze je to kvuli penezum. Byl tudiz druhy a akce se ho teda uz netykala.
Logicky na co budu mit 2 hry :/
To ze nekdo si vytvori ucet a hned bidne aukci za 8k nebo kolik dva dny do konce aukce a 10 hodin pred koncem aukce si rozmysli ze to nechce je myslenim na urovni maleho ditete. Nejaka zodpovednost.
Jen nechci aby tu nekdo spinil jmeno nekoho neprávem.

1.6.2019 10:09:44

Ja som sledoval tu aukciu tiez

Rovnako som upozornil aj Perun91 aj admina bazaru na to ze tam moze byt nekale konanie. Co sa nakoniec ukazalo ako pravda.
Neviem kde je diskusia so Strempi pripadne Angrybird, ale moj nazor je taky, ze tito ludia nemali vobec zaujem kupit predmet aukcie, ale vyboostovat cenu hore, a potom aukciu ignorovat. Dovod (podla mna) bol ten aby ina aukcia o ten isty tovar bola uspesnejsia. Samozrejme mozem sa mylit, ale moja logika hovori ze to bolo tak.

1.6.2019 10:26:04

Wlcina

Omlouvam se ale na mobilu sem nechtene prejel prstem a oznacil sem tvuj prispevek za nevhodny, nevim jak to vzit z5. Konverzaci kterou mi ukazal Strempi mezi nima. Ale ono je to v zaveru jedno to co tu resim. Přesvědcovat nekoho pres pc nema smysl. A v dnesni dobe kor, kde kazdy ma svuj nazor a ten je nejlepsi :D tim na nikoho nenarazim. Ono co se mu vlastne muze stat ze bude mit spatny status/ ban na ZH svet se nezbori.

1.6.2019 10:56:55

Vybíráme z Bazaru

MBP - Atlas z KS
MBP - Atlas z KS
Akt. cena: 91 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas