Mechaniky her

Nedávno jsem přidával hru a opět si připomněl mojí nechuť k tomuto úkonu a to hlavně kvůli tomu, že žádné info o té hře při jejím přidání nikomu nedám. Mám vyplnit herní,kategorii a herní svět. Z 99% je to málo a zavádějící. Carcassonne je hra budovatelská a odehrává se ve středoběku... neřekne mi víc když tam bude v mechanikách napsáno: přikládání dílků a area controll (boj o území)? Můj návrh tedy zní:
přidat mechaniky ke hrám, klidně jejich výpis utvořím sám, je to práce na půl hodiny. Co vy na to?
14.1.2017 07:47:42

ano
jsem pro...

14.1.2017 07:59:25

Ano
Rozhodně souhlasím.

14.1.2017 08:30:25

jednoznačne
áno, sám som riešil dilemu čo mám dať pri vkladaní hry, hlavne preto, že kategórii je málo a vyberal som si čo najmenšie zlo, keďže ani jedna nesedela do hry. O mechanikách hry ani nehovorím.

14.1.2017 09:15:15

Aktuálně jsem narazil na stejný problém. Jsem rád, že se tu mechanika her již řešila. Nicméně mě mrzí, že už je to pár let a na webu k žádným změnám nedošlo. Resp. postrádám tu reakci od správců webu, alespoň s vysvětlením proč nepřidají možnost výběru mechaniky hry.

Bylo by skvělé si podle mechaniky her např. najít takou hru, jejíž mechaniku neznám/nemám ve svém portfoliu a seznámit se s ní.

Což mě tedy vede krom přidání volby mechaniky hry (často i jejich kombinací) jako tagu ke hře i žádosti o vznik stránek s přehledem herních mechanik a ideálně i věnování celé stránky každému mechanismu s detailnějším názorným seznámením.

Pak by samozřejmě bylo třešničkou na dortu provázání tagu s mechanikou hry (především v detailu hry) linkem na stránku vysvětlující daný mechanismus.

Pevně věřím, že správci webu něco takové chystají a doufám, že se dočkáme alespoň nějaké reakce.

17.9.2023 18:37:09

Vybíráme z Bazaru

Dead of Winter: A Crossroads Game ENG
Dead of Winter: A Crossroads Game ENG
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas