Praha - hledám herní partu

Ahoj,
hledám funkční herní skupinku lidí, které bych nevadil a klidně i párkrát do měsíce zahrál nějaké deskovky. Nebo bych zkusil vytvořit herní skupinku z možných zájemců - pište ať se můžem sejít.
Nejideálnější seznámení? Třebas v Mephitu nad hrou nebo někde jinde (nad hrou).

Něco o mě:
Pracující už téměř nestudent VŠE, 24 let, nemám rád přehnaně velký vliv náhody ve hrách xD, rád si zahraju Smallworld, Arkham, Betrayal at House on the Hill a vlastně cokoliv, nemám problém se hrou trvající přes 5 hodin.

Kdokoliv se zájmem se ozvěte, zkusíme něco domluvit a naplánovat. Vhodný obsah příspěvku: počet lidí, oblíbené hry, cokoliv.
21.6.2016 17:17:08

+1
Pridat prispevek sem do fora bo poslat primo zpravu tobe? Nevim co je pro tebe lepsi/praktictejsi, navic tu zatim zadny prispevek neni :-(
Diky

Tak me napdalo, ze i pro pripadne dalsi zajmce asi pro nfo kolik lidi a jake oblibene hry je lepsi to psat rovnou sem takze:

Zajem by byl,zalezi na case (mysleno kdy a kolikrat za mesic/tyden/den :-) ale je mi jasny, ze by to bylo vzdy na domluve a cim vic lidi ...

Nejake deskovky mam, viz muj profil a o par jeste uvazuju (nektere i v brzke dobe) poridit (viz wishlist), podle toho je asi zrejme co i preferuju za hry, tj.:
spis stylem rpg/dungeon (ArcadiaQ, Drizzt, sem ale pocitam i AH, EH, Zombicide,... :-) , strategie typu BattleLore ci RuneWars mene uz euro hry, nicmene i tam se najde par oblibenych kousku :-)
Ale rada zahraju/zkusim asi cokoliv, krom her typu Bang, Activity apod.

Pokud by klapnul Mephit, tak jsem pro zkusit i pujcit neco primo tam - hooodne me laka ImperialAssault i kdyz asi i kvuli cene, rozsirenim a nyni vysle appce simulujici DM poridim Descenta :-) To jen pro nfo, ze hrat by bylo co, pokud se najdou stejne smyslejici zajemci, diky moc

23.6.2016 08:40:18 | Upraveno autorem (porovnej)

Skupina
Super, taky hledám nějakou skupinu, ideálně se scházením se na Žižkově (klidně u mě na koleji :) ). Já mám tak další dva, tři lidi, co by skupinu doplňovali, takže se asi vždycky dokážeme domluvit a sejít v nějakým rozumným počtu.

Co se her týče, myslím, že mám slušnou zásobu her všech typů a žánrů, takže si určutě každej vybere (mrkněte na můj seznam her) :)

Když budete chtít, přidám si Vás do skupiny na FB, kde se můžeme snáz domlouvat na jednotlivých akcích :)

23.6.2016 09:41:32

+1
Ahoj, taký bych se pridal do party

23.6.2016 11:52:32

+1
Ahoj, všichni.

Co takhle příští týden? :)

O mně: pracující 29, mám moc rád hry kde je součást hry vyjednávání, domlouvání a celkově komunikace. Ve většině euro her co jsem hrál, to nebylo zapotřebí a proto je moc nemusím (nemyslím komunikaci jako komentování zahraného komba). Taky když je základem hry počítání, tak vzniká často downtime a celkem dlouho trvá než se dostane člověk na řadu. Mám rád když tu hru ta skupina prožívá :) To už ale záleží na lidech, (i proto se mi Galaxy trucker líbí, i když tam herní komunikace není zapotřebí)
Můj favorit je Game of Thrones 2nd ed. ale jiank rád zkusím jakoukoliv hru.

Časově jsem celkem flexibilní, žižkov mám za rohem, ale jsem mobilní a nedělá mi problém ani opačná strana Prahy.

Neoblibuji facebook, ale hold na domlouvání akcí se mi zatím ukázal jako nejefektivnější. Ovšem zkusím to nejdřív přes zprávy tady na zatrolenkách.

23.6.2016 17:10:08

+1
Pokud by se hrálo na Žižkově, tak ideál. Mám zájem o hry jako Hra o trůny, Descent, Talisman, Civilizace... Facebook o.k.

23.6.2016 18:54:16

FB skupina
Tak super, všichni, kdo mají zájem o přidání do FB skupiny, ať si mě přidají na FB do přátel a napíšou mi, ať je přidám do skupiny :)

Zdeněk Smrček, email: xZdenis@gmail.com, to by snad pro identifikaci na FB mohlo stačit.

Jinak kdyby se našlo stabilní jádro, rád bych si zahrál taky nějakou kampaňovou hru, zejména Arcadia Quest a Imperial Assault (ten mám a ještě jsem nehrál) :)

A taky bych si rád někdy zahrál Twilight Imperium, mám s oběma rozšířeníma a taky jsem nehrál ještě ani jednou.

23.6.2016 19:30:32

response
Souhlasím se Zdeňkem, pro jednoduchost domlouvání a přímost jednání bude nejpraktičtější skupina na facebooku. Snad jsem všem napsal / odepsal a velmi rád budu pokračovat v diskuzi tam.

Jinak info k hraní: rád bych hrál cca 1 týdně, někdy klidně i 2x. Domlouvání by bylo nejjednodušší předem cca týden na FB. Koleje na Žižkově asi Jarov? Tam to je v pohodě taky, nějaké kavárny, podle lokace lidí a hry .. jinak Twillight Imperium zkušenosti nemám, ale klidně zkusím, rád bych asi začal něčím jednodušším :D

23.6.2016 22:22:29

FB skupina
Hraní jednou, dvakrát týdně je i pro mě ideální :)

Jinak já bydlím na Švehlovce, to je na Jiřího z Poděbrad (kousek jsou taky zastávky tramvaje Husinecká a Vinohradská vodárna) a jsou tam dobrý spoje v podstatě odkudkoliv a kamkoliv. Samozřejmě jsem ale otevřenej hraní i jinde :)

Twilight imperium bych taky nechal až na později pro fajnšmekry, pro začátek bych zvolil něco víc casual :)

Do skupiny se mi zatim přihlásili čtyři lidi, takže se to začíná slušně rozjíždět :)

23.6.2016 23:09:08

FB a domluva
FB nemam a nechci, doufam, ze to na tom nepadne :-(
Pokud se ale budete domlouvat na 1-2tydny dopredu, tak by mi stacilo jen zaslat zpravu s terminem, na kterem jste se dohodli a ja jen ne/potrvrdim ucast, pokud by to nebyl problem takto se mnou domlouvat.
Jelikoz nebydlim v Praze, pouze pracuji, tak se spis prizpusobim navrhnutym terminum, nez bych vyrazne ovlivnovala hlasovani.
Diky

IA, Descent, Arcadia - za me palec nahoru, pac to jsou hry, ktere rozhodne chci zkusit zahrat...

24.6.2016 07:58:17

..hraní...místo
..míst na hraní je v Praze více

krom zmíněného Mefista (Smíchov) je tu
Svět deskových her (Kubáňské náměstí) (preferuji já)
Paluba (Smíchov)
Najáda (Žižkov)

jinak hraní s nahodilými neznámými je zpravidla dost fajn,.. takže kdy? :-)

24.6.2016 15:12:28

Vybíráme z Bazaru

Marvel United: X-Men – X-Force EN
Marvel United: X-Men – X-Force EN
Akt. cena: 40 €
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas