Pomoc s vývojem - Testování netradiční sběratelské karetní hry - Praha a nejbližší okolí

Vyvíjíme sběratelskou karetní hru s velmi originálními herními mechanikami (dosud nevídanými). Hra je strategická, zábavná a rychlá. Je tematicky zasazená do odlehčeného fantasy světa a líbí se spíše klukům - jde o souboje hrdinů. Potřebujeme ověřit herní systém (jestli není moc složitý, délku hry, srozumitelnost pravidel a grafiky).

Nabízíme zajímavý program na 1 - 2 hodiny pro libovolnou skupinu ideálně v Praze a nejbližším okolí. Pokud bude zájem, přijedeme na místo, vysvětlíme pravidla, zahrajeme si hru, případně uspořádáme malý turnaj ve hře o drobné ceny a odjedeme. Každému dáme malý suvenýr na památku. Testování neznamená nic než obyčejné hraní, u kterého budeme asistovat a budeme se dívat jak se vám hra hraje a líbí. Nic neprodáváme ani nepropagujeme :)

Kromě zábavy ze hry může pro Vás být zajímavé i nahlédnutí pod pokličku vývoje her a našeho netradičního zaměstnání.

Pokud byste měli zájem nám pomoci s testováním a zahrát si něco hodně originálního, měli byste mít skupinu alespoň 4 lidí (ideálně více - např. oddíl, klub, kroužek). Poté nám napište kdy a při jaké příležitosti bychom mohli přijet a kolik lidí by mohlo testovat. Určitě Vám odpovíme.

Děkujeme!
email: jiri@notre-game.com
8.6.2016 10:13:14

Škoda
Přidal bych se rád jen jsem teď ve Vyškově a jinak působím v Chomutově :/

8.6.2016 15:44:16

To je škoda!
Ad Skullow - bohužel je to pro nás moc daleko

Všem ostatním!
Zatím se nikdo nehlásí. Říkám si co může odrazovat...:) Jestli to, že jsme sběratelská karetní hra, které u deskovkářů nemají dobré jméno nebo to, že jde o testování prototypu.

Mohu všechny ujistit, že jsme tak "jiná" sběratelská karetní hra, že můžete být příjemně překvapeni... hraje se spíše jako deskovka.
Co se týče obav z prototypu - máme velmi pokročilý prototyp a jsme team profíků z branže (dohromady děláme už 66 let v game industry). Prototyp má pěknou grafiku a mechaniky jsou skoro doladěné. Řešíme opravdu jenom drobnosti (ale i ty jsou důležité). Takže zábava zaručena (když už Vás nebude bavit hra, může Vás bavit nám ji alespoň kritizovat :))

9.6.2016 11:43:08

testování
Ahoj, v Litomyšli vám to rádi otestujeme.

9.6.2016 20:42:43

Praha
Já jsem z Prahy a klidně bych si to zkusil. Nicméně nevím, jestli seženu skupinu dalších tří lidí, takže bych se spíš přidal k někomu dalšímu z Prahy :)

10.6.2016 01:58:27

Deskohraní
Ahoj,

klidně a rádi.
Hrajeme pravidelně každou druhou neděli (zítra) na Budějovické v budově BDO (Olbrachtova 1980/5) od 14h

11.6.2016 12:02:49 | Upraveno autorem (porovnej)

testování
Zdravím, jak testování proběhlo? nebyl by nějaký testovací balíček pro hráče z Chomutova?

27.7.2016 20:13:30

Charitativní aukce

Bylo nebylo - dobročinná aukce
Bylo nebylo - dobročinná aukce
Akt. cena: 777
Končí za: 10 hodin

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač dobrodružná hra
Zaklínač dobrodružná hra
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas